Ukrainian Ottawa
-
Немає реклами і якість чудова
-
А ви бачили що за ці 10 баксів у вас буде реклама і дуже погана якість?
-
Бо у мене всюди такі, як на скріншоті
-
Можливо ціни іншої країни все ж таки
-
Дивно
-
Мене влаштовує якість. Великий вибір.
-
Можливо у вас підписка з українськими цінами зберіглась, але як на мене місцеві ціни - обдиралово
-
Преміум задорого
-
Хотіла оформити, мені потрібно 4к, побачила ціни і зрозуміла, що мені буде легше дивитися на телевізорі з акаунта батьків
-
Можете спробувати знайти в режимі інкогніто на сайті
-
Можливо
-
Ні, я робила підписку в Канаді, але в серпні минулого року. Можливо зараз щось змінилося.
-
Я дивлюся на лептопі, мені норм. Але з вами згодна
-
Ото ж, а дивитись 1080 на 4к дисплеї - таке собі задоволення
-
Це стандартна форма, яка видається коли ви подаєтесь на як на новий ворк перміт так і на cuaet - найчастіше, це продовження старого, тому цей документ дає вам змогу перебувати у канаді ще певну кількість днів. Для Вас ця дата нічого не означає. Після того як обмеження знімуть- прийде повідомлення на ел пошту, а через 3-4 тижні після цього ворк перміт до вас прийде фізичною поштою.
-
Робота для чоловіків в Оттаві. ✅ Мувінговій компанії потрібна бригада вантажників 2-3 чоловіка Англійська мова не потрібна ☝️Оплата готівкою щодня після завершення замовлення. 👉 Вантажник 17 доларів на годину 👉 Водій-вантажник 20 доларів на годину Додатково клієнти залишають чайові ( зазвичай 20-40 доларів на особу). За деталями звертайтесь у What's app +14389953302.