Ukrainian Ottawa
-
Привет, знаю место где учать бесплатно английскому разговорному онлайн, кому интересно, пишите в личку, дам контакты.
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Доброго дня. Питання більше мабудь до чоловіків, хто вже можливо пройшов цим шляхом а можливо зараз проходить, цікавить хто знає чи є в Оттаві, або передмістях Логістичні компанії які можуть оплатити навчання в Трак Школі з подальшим працевлаштуванням в цю компанію. Знаю що взагалі то такі компанії в Канаді існують, можливо хтось вже влаштувався або зараз навчається у Трак Школі, був би дуже вдячний якби поділились досвідом.
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть у 📩 відповім на всі питання
-
Доброго вечора. Пропозиція роботи. Мій знайомий (канадієць )шукає двох помічників. Сфера діяльності: встановлення/ ремонт сонячних панелей Тривалість: два тижні, починаючи з наступного понеділка Оплата : 20 /год Знання мови: щоб могли зрозуміти один одного Місце роботи: південна частина Оттави Обовʼязково мати спец взуття для себе, все інше роботодавець надає. Робота не потребує великих знань, більш фізична діяльність . Кому цікаво- пишіть в приватні повідомлення
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Эх с удовольствием. Но распродано всё давно
-
Абсолютно нормальна
-
Интересно)
-
Фестиваль корінних народів в Оттаві - шоу дронів
-
Було б прикольно ділитися оголошеннями про такі штуки 👆 заздалегідь