Ukrainian Ottawa
-
Хай вони подавляться своїми воронежами та масквами. А ми повернемо собі Крим, Донецьк та Луганськ
-
Різниця між нами та росіянцами саме в тому, що ми захищаємо своє, а не беремо чуже.
-
-
А можете підказати, якщо в мене 2 дипломи, один спеціаліста, другий бакалавра, але вони за різними фахами (різні учбові заклади). По диплому спеціаліста я не працював... По диплому бакалавра працюю багато років і планую продовжувати у цій сфері... Який диплом мені подавати на євалюацію до WES?
-
Ні, сума одна, коли створюєте анкету додаєте обидва і сплачуєте один раз
-
Зробіть обидва
-
доброго здоров'я, пробачте що я турбую вас, може у когось є можливість позичити 100 грн, може хтось зможе трохи більше (на їжу) 🙏🏻❤️ Буду дуже вдячна!!! Надам документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏🏻
-
Так армию же полностью уничтожили в 2022м ещё все убиты и техника разбита сейчас запуганные мобики, розовощёкие толстые мальчики срочники и банда Вагнер. 350 000 армия Чухонца Путина входила посмотрите потери 200 000 убито и 200 000 калеки,100 000 раненые .
-
Я би на вашому місці подавав на евалюацію оба диплома, їм не так важливо скільки ви працювали, вони дивляться по додатку до вашого диплома скільки годин вам читали матеріал і якщо там набереться на магістра вони його вам і напишуть. Чим більше годин ви вчились і цьому є підтвердження тим для вас краще.
-
Дякую, я зрозумів.. але ж не проблема подати обидва, тільки ціна... Якщо треба платити як за 2 окремих диплома... Яле вище вже відповіли що немає значення скільки дипломів ти подаєшь за раз, платиш одразу як за один.... Отже, я так і зроблю, подам обидва... В мене ще є диплом СПТУ, за яким я не робив ніколи, але маю досвід неофіційний, і якщо не зможу знайти роботу за основним фахом, міг би піти працювати за цим дипломом (єлектрік), якщо треба то пройшов навчання додаткове... Я знаю, що ця професія ліцензована... Але питання, я можу і цей диплом СПТУ додати до евалюації WES? Топто 3 дипломи ( 1 СПТУ (диплом робітника), 1 диплом бакалавра та 1 диплом спеціаліста)?