Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня А чи є тут водії що допомагають здати G full Водії з знанням маршруту
-
Доброго дня! Шукаю посаду автомеханіка (автоелектрика) Досвід роботи 7 років. Рівень англійської А2 Можливо хтось знає, де на данний момент потрібні дані фахівці.
-
Доброго дня, перепрошую, підкажіть будь ласка, скільки часу я можу їздити в Онтаріо маючи українські права? 60 чи 90 днів? І ще, можливо , хтось цікавився цим питанням, якщо я матиму G1 чи можу я їздити з чоловіком який має G full , але стаж більше 4 років водіння не канадського, а українського. Чи обов'язково має бути 4 роки стажу водіння в Канаді?
-
Всім привіт! Пропоную послуги репетитора англійської та підготовки до IELTS Онлайн. ✔️Мій IELTS 8 (advanced) ✔️ вища освіта перекладач ✔️проживаю в Канаді ✔️Є реальні результати і відгуки Можна займатись індивідуально та в парі. Ціна 25$ В парі та групі ціна нижча. Всі питання та сертифікати в приват 💛💙
-
Так там повинен бути канадський досвід. Чи я помиляюся?
-
А, окей
-
Додайте один диплом, дойдіть до етапу оплати і поверніться назад, додайте обидва і подивитесь, чи зміниться сума . В мене не змінилась. І тоді будете точно знати по сумі
-
Hello I’m available