Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5121908507T Offline
    t5121908507T Offline
    Kebrija Leeks-Kottick
    wrote on last edited by
    instagram.com/wcukrs?igshid=YmMyMTA2M2Y= www.wcus.org/?fbclid=PAAaYwEDXsYJMmI7-iZg9OQ89BC3Y-BerLV7mOz8aApYCEiHg1XtJJ9woWKsY Good evening, This came to my attention moments ago and I wanted to share this with you all so you could share it with your networks. I encourage you to become members of course add to the discourse! 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t5387639904T Offline
    t5387639904T Offline
    Oleksandr Mitin
    wrote on last edited by
    Нам сьогодні порекомендовали клініку Appletree
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    Супер! Дякую за інформацію🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t728889173T Offline
    t728889173T Offline
    Sir Melchakov
    wrote on last edited by
    Понял)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Ну снігоступи це таке взуття по якому ступають по снігу ;) Наче снігоступи видадуть 😅 Все безкоштовно Триватиме декілька годин
    1 Reply Last reply
    0
  • t728889173T Offline
    t728889173T Offline
    Sir Melchakov
    wrote on last edited by
    Расскажите в 2 словах. Я в фейсбуке редкий гость)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Десь на ФБ у групі був пост і посилання на реєстрацію )
    1 Reply Last reply
    0
  • t728889173T Offline
    t728889173T Offline
    Sir Melchakov
    wrote on last edited by
    А что это)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5822738151T Offline
    t5822738151T Offline
    Kateryna Therapist
    wrote on last edited by
    Українці, Вітаю! 🇺🇦 Мене звати Катерина, я дитяча та сімейна психологиня 👨‍👩‍👦 Рада поділитися з вами, що нещодавно я завершила навчання в КНУ ім. Тараса Шевченка. Здобула освітній ступінь магістра психології, спеціальність «Психологія дитинства та сім’ї з основами психотерапії». Та на цьому моє навчання не завершується, це тільки початок! Наразі закінчую магістратуру на юридичному факультеті. Навчаюсь в школі дитячої психіатрії Кузнєцова, бо вміти відрізнити патологію від норми, на мою думку, має кожен психолог. Й вчасно звернути на це увагу. Також проходжу навчання з КПТ напрямку психології й планую отримати акредитацію та захиститися після навчання у цій сфері. З березня 2022 року пройшла навчання з кризового консультування в київському інституті раціональної психотерапії «Я» , та волонтерила, як дитячий психолог. Зараз проходжу декілька інших курсів у Великобританії та беру участь у міжнародних конференціях. Маю на даний момент більше ніж 60 годин власної терапії з психоаналітиком ⏳ Займаюсь такими питаннями як: Панічні атаки Депресивні стани Фобії Стрес Тривожні розлади Стосунки з батьками Стосунки у відносинах Стосунки з дітьми Переїзд за кордон Адаптація Проблеми в школі Проблеми в колективі Підвищена агресивність у дітей та підлітків Аутоагресія Булінг Самооцінка Підбираю індивідуальний підхід до кожного клієнта, переходжу на мову яку розуміє клієнт. Не веду бесіду психологічними термінами. Зі мною ви зможете відволіктись від буденності та самостійно вирішити усі питання, які наразі вас турбують. Зможете бути собою, адже на сеансі й поза ним діють правила конфеденційності. Я вирішила для себе, що хочу бути більш корисною, саме психологічно, для України починаючи з 2023 року, тому 100% доходу за мої консультації за січень 2023 року буде перераховуватися одразу на збір коштів для виготовлення окопних свічок для наших захисників! Так ви зможете теж доєднатися до благодійності й допоможете собі вдвічі ефективніше! 🙏🏻 Бажаю у Новому році перемоги та душевного спокою у всіх родинах 🕊 За деталями у дірект 📩 Буду рада допомогти! Чекаю на консультаціях 💙
    1 Reply Last reply
    0
  • t827403956T Offline
    t827403956T Offline
    Ася Костянець
    wrote on last edited by
    Я йду!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nina Yavorska
    wrote on last edited by
    На тест оцінку англійської на Catherine st можна їхати і без реєстрації, якщо хтось не з'явиться, хто записався на цю дату, вас можуть взяти "без черги". Але можна прочекати годину-дві, плюс саме оцінювання 2 -2.30 години. Ну, і, можливо, всі приїдуть, а ви будете в прольоті. Може, це так щастить, але я і чоловік окремо в різні дні їхали без запису, почекали годину і нас прийняли. Як пройдете оцінювання, запитайте там же, на які курси можна з вашим рівнем, можна записатися зразу на декілька, якщо справлятиметься.
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    В Оттаві теж є безкоштовні курси французької
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Добрий вечір 😊Я Український журналіст онлайн-видання www.truthfulreporting.org,шукаю Українців та Українок, які вимушено приїхали в Канаду після початку масштабного російського вторгнення та готові розказати власну історію відбудови нового життя в новій країні. Цей проєкт про історії звичайних людей, які попри трагедію російської війни знайшли сили розпочати власне життя заново в новій Країні, інтегруватись в суспільство, вчити мову та працювати. Я знаходжусь в Оттаві, та буду радий поспілкуватися з українцями та українками, а з інших міст - в онлайн форматі. Я сподіваюсь що ці історії допоможуть іншим людям пройти цей шлях та зрозуміти, що все можливо, та інші вас обовʼязково підтримують. За іншими питаннями звертайтесь в особисті повідомлення. Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t891996245T Offline
    t891996245T Offline
    Анатолій🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    t.me/+-w9A3rv7udkyZWYy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна Фомина
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, А хто йде 20го грудня на снігоступах вранці? Те що в Гатіно і зустрічаються вранці біля церкви?
    1 Reply Last reply
    0
  • t891996245T Offline
    t891996245T Offline
    Анатолій🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Додаю в чат
    1 Reply Last reply
    0
  • t106361995T Offline
    t106361995T Offline
    Вячеслав Белый
    wrote on last edited by
    Дуже хочу!!! Аж ноги сверблять!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t891996245T Offline
    t891996245T Offline
    Анатолій🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Друзі,хто має бажання зібратись і пограти в десь в футбол/футзал - пишіть мені. Створимо групу, пошукаємо поле, зал то зіграємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1133329668T Offline
    t1133329668T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Оттава! Раен Nepean! Algonquin college! Пропоную вирівнювання +манiкюр +гель лак 35$ (однотон)
    1 Reply Last reply
    0
  • t827403956T Offline
    t827403956T Offline
    Ася Костянець
    wrote on last edited by
    Типу тих хто розмовляє українською, там відразу є і номер телефону
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.