Ukrainian Ottawa
-
Це до речі не реальна робота, не дайте себе розвести.
-
Це емоджі - слова "админ" та "проверено"
-
з підписом "адмін" якийсь факап вийшов)
-
ПРИВІТ ДРУЗІ ! Я Саша мені 19 добре володію англійською і маю відповідний американський акцент, маю 2 роки досвіду роботи баристою / офіціантом , також маю досвід роботи як продавець консультант . Шукаю роботу в downtown як barista/waitres/seller якщо хтось знає хороші вакансію відгукніться в повідомлення HI FRIENDS ! I'm Sasha, I'm 19, I speak English well and have a suitable American accent, I have 2 years of experience as a barista/waiter, and I also have experience as a sales consultant. I am looking for a job in downtown as a barista/waitres/seller. If anyone knows of good vacancies, respond in a message
-
воно з'їхало ліворуч і надпис має бути англійською, відповідно моєї локалі
-
Так емоджі ж, картинка, як прибили, так і тримається, які там локалі :)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, такой вопрос. Если, например, за 3 года действия ворк пермита не податься на ПР-можно ли при наличии контракта продлить ворк пермит и оставаться в Канаде? Если например, сын не пройдёт медэкзамен по состоянию здоровья-что тогда? Просто уезжать? Даже при начали хорошего контракта у мужа?
-
Ласкаво просимо на Ukrainian.us – новий портал, створений спеціально для українців, що проживають у США та Канаді! Ми хочемо зробити ваше життя за кордоном простішим та зручнішим, надавши все необхідне на одній платформі. На Ukrainian.us ви знайдете роботу, житло, новини та корисну інформацію для українців, щоб швидко та легко адаптуватися в новій країні. Ми також раді запропонувати вам можливість слухати українські радіостанції, включаючи популярний Kiss FM. Якщо ви цікавитесь бізнесом, то ми запрошуємо вас стати частиною нашого українського бізнес-форуму та дізнатися про нові можливості для професійного розвитку. Розміщення оголошень на нашому сайті абсолютно безкоштовне, тому ви можете вільно ділитися інформацією про свої послуги або продукти з іншими українцями в США та Канаді. Приєднуйтесь до нас на Ukrainian.us та почніть користуватися всіма можливостями сайту вже сьогодні! _________________________ Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. Надаємо послуги як сугубо по таргету так і комплексну роботу таргет+смм. Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю. Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування. Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п Аналізи, статистики та надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Добрый день Подскажите пожалуйста Кто нибудь пользовался услугами людей которые возят на вклейку виз для детей без запроса в Австрию или Польшу? Это безопасно оправит оригиналы документов неизвестным людям ? Если кто то таким образом получил детскую визу напишите мне пожалуйста Спасибо
-
Дитячий паспорт не відправляли, але дорослих - так. І так, звичайно, це на ваш власний розсуд і ризик. Жодних гарантій тут бути не може, оскільки ви самі надаєте право людині забирати ваші документи
-
Или агенством
-
Поделятся компанией
-
Спасибо Просто спрашиваю может кто то детям так делал
-
Який оператор? Скоріше за все подзвоніть оператору якомога швидше, щоб він заблокував сімку і перевипустив вам нову
-
Подзвоніть їм на 1 (888) 764-3771 або заблокуйте сімку у особистому кабінеті. Ну і замовте перевипуск (надішлють поштою)
-
🎨Видите, что растет художник? Вы мама творческого ребенка? Рисуете в воображении красиво, а на бумаге получается ‘’так себе’’? 😔Ребенок расстраивается, если не получается нарисовать то, что хочет? Возможно, Вы и сами не прочь создавать живописные полотна? Меня зовут Анастасия. 🎨Я международный преподаватель по живописи и рисованию. 👩🎨Учу рисовать детей от 4х лет и взрослых 🖌Готовлю абитуриентов к поступлению в художественные и архитектурные вузы! 🌍ЗАНЯТИЯ ПРОВОДИМ ОНЛАЙН! Подробности – в личные сообщения