Ukrainian Ottawa
-
Який оператор? Скоріше за все подзвоніть оператору якомога швидше, щоб він заблокував сімку і перевипустив вам нову
-
Подзвоніть їм на 1 (888) 764-3771 або заблокуйте сімку у особистому кабінеті. Ну і замовте перевипуск (надішлють поштою)
-
🎨Видите, что растет художник? Вы мама творческого ребенка? Рисуете в воображении красиво, а на бумаге получается ‘’так себе’’? 😔Ребенок расстраивается, если не получается нарисовать то, что хочет? Возможно, Вы и сами не прочь создавать живописные полотна? Меня зовут Анастасия. 🎨Я международный преподаватель по живописи и рисованию. 👩🎨Учу рисовать детей от 4х лет и взрослых 🖌Готовлю абитуриентов к поступлению в художественные и архитектурные вузы! 🌍ЗАНЯТИЯ ПРОВОДИМ ОНЛАЙН! Подробности – в личные сообщения
-
Тут вообще речь идёт о сим карте и потерянном телефоне, причём тут банк?
-
Нажаль в мене FIDO, тому не зможу допомогти скріншотами. У них сайті сказано: - у кабінеті клікніть на Wireless account ( тут я не знаю, чи це йде про мобільний зв'язок, власники Rogers, допоможіть) - у розділі My device виберіть Lost or stolen device - з'явиться повідомлення і кнопка Suspend services, натисніть її. Варіант 2 - сходіть до крамниці Rogers, там хоча б Google translate допоможе з працівником Rogers поспілкуватись
-
Доброго дня ! Чи може хтось підказати Як шукати роботу з дітками? ( дитячі садки чи організації , Маю 8 років стажу вихователем дитячого садка , 3 іноземні мови -італійська C1,, польська B2,та англійська A2(вивчаю ),, Приїхати планую в середині-кінці жовтня . Дякую за будь-яку пораду
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡️ дошку оголошень; ➡️ спілкування зі співвітчизниками; ➡️ корисні знайомства; ➡️ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США, Канади в таких Телеграм чатах: New York Philadelphia Miami Chicago Los Angeles Washington Boston Atlanta San Francisco Portland Seattle Dallas Houston Las Vegas Sacramento Denver Phoenix Detroit Indianapolis Vancouver Toronto Montreal Ottawa Calgary Edmonton Saskatoon Winnipeg Quebec Ukrainian Truck Drivers Ukrainian Business Forum Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
-
YMCA, World Skills, OCCISO та інші організації допомагають з цим
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Добрий день! Produce Depot (1855 Carling avenue) шукає співробітника на роботу в Deli department. Обов'язково на вихідні (зміна 8 годин) та можливі додаткові вечірні зміни на тижні (з 15 до 19). Колектив дуже дружелюбний. ЗП мінімальна.