Ukrainian Ottawa
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші (600 доларів США). Ми пропонуємо роботу як на неповний, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодий і старий. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю вакансію потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
Так, walk-in clinic
-
Можна замовити тест без доктора, але це буде коштувати $90. Але я би пішов до лікаря, щоб він призначив вам тест
-
Мені, наприклад, сімейний лікар відмовив у профілактичному ренгені, який я повинен робити раз на півроку, прямо повідомив “вибачте, але в нас є лиміти від уряду, і для вас немає місця бо ви не приорітет”
-
Тоді ви потрапите до лікаря. Це ще не факт, що він вам призначить здачу аналізів.
-
Якщо доктор вирішить що цей тест вам доцільний, тоді даст направлення, але також можуть відмовити.
-
Альтернативи зробити ренгтен навіть за гроші, доречі, немає
-
Доброго дня де в Канаді придбати страхування щось накшталт Автокаско Українське або Autocasco Польске?
-
Здравствуйте, ищу работу сваршика, опыт 2 года в Польше, уровень английского А2 Спасибо
-
Погугли Welders jobs
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. ✅️Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю в інстаграмі чи сайта ✅️Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування ✅️Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п ✅️Аналізи, статистики надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Є, в приватних клініках. Знайома робила доньці, бо потрібно було отримати рентген на пошту, щоб показати доктору в Україні