Ukrainian Ottawa
-
Так, walk-in clinic
-
Можна замовити тест без доктора, але це буде коштувати $90. Але я би пішов до лікаря, щоб він призначив вам тест
-
Мені, наприклад, сімейний лікар відмовив у профілактичному ренгені, який я повинен робити раз на півроку, прямо повідомив “вибачте, але в нас є лиміти від уряду, і для вас немає місця бо ви не приорітет”
-
Тоді ви потрапите до лікаря. Це ще не факт, що він вам призначить здачу аналізів.
-
Якщо доктор вирішить що цей тест вам доцільний, тоді даст направлення, але також можуть відмовити.
-
Альтернативи зробити ренгтен навіть за гроші, доречі, немає
-
Доброго дня де в Канаді придбати страхування щось накшталт Автокаско Українське або Autocasco Польске?
-
Здравствуйте, ищу работу сваршика, опыт 2 года в Польше, уровень английского А2 Спасибо
-
Погугли Welders jobs
-
Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів бізнесу через таргетову рекламу у Фейсбук, Інстаграм та сайти. ✅️Проводимо аналіз ЦА та вашого профілю в інстаграмі чи сайта ✅️Розробляємо стратегію запуска реклами та масштабування ✅️Запускаємо рекламу на цільові аудиторії в залежності від ніші по ключовим словам, вік, стать, геолокація і т.п ✅️Аналізи, статистики надаємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш, щоб ви змогли самі запускати на себе правильну та ефективну рекламу ) Більше інформації в особисті)
-
Є, в приватних клініках. Знайома робила доньці, бо потрібно було отримати рентген на пошту, щоб показати доктору в Україні
-
Так, зараз адресу напишу
-
Ви за кордоном, але хочете РОЗЛУЧИТИСЯ, СТЯГНУТИ АЛІМЕНТИ, БОРГ. Я адвокат з України, досвід роботи 23 роки, працюю он-лайн. Звертайтеся WhatsApp, Viber +380975381403.
-
А розкажіть як відправити листа/конверт по Канаді якомога дешевше... Чув що можна купити марку, наклеїти її і відправити. Але ми нещодавно відправляли через Canada Post у відділенні, просте відправлення до Торонто коштувало 20 Дол. Це такі ціни на відправку конверта по Канаді?(жесть)....