Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня , шановне панство ! Якісно та уважно прибираю будинки , апартаменти . Будь - ласка , звертайтесь .
-
Я до вас на середу записаний )
-
Is there anyone in need of a queen size mattress and boxspring (no bed frame), chair, small (older) tv and very small tv stand? Pick up is at Mill Hill Rd in the west end and must be picked up by tomorrow evening. Preference to give al to one person or to have people show up for pick up at the same time.
-
Тіки в Україні
-
Зверніться в посольство
-
Я сдавала он-лайн
-
Ні,онлайн можна зареєструватися по одній з двох адрес. А потім вже прийдете по тій адресі по якій зареєструвалися. Мені перетелефонували наступного дня,бо я подавала заяву після їхнього робочого часу,і повідомили коли мені приходити. запис там вже на декілька місяців вперед. Мені аж на середину березня назначили,хоча подавалась в середині грудня.
-
Тестування проходить в офісі. Займає більше 2 годин. Ви проходите 4 етапи - читання, говоріння, аудіювання, писання.
-
Доброго ранку! Вітаю зі святами усіх! Бажаю миру та щастя кожному із вас! Товариство, якщо у вас є знайомі новоприбулі, які шукають роботу, я маю пропозицію для них. У цей четвер ( 12 січня) о 13:00 розпочнеться сесія з приводу того, як писати резюме за канадським зразком, як знайти роботу без знання мови, також ми розкажемо які є програми та вакансії в YMCA-YWCA для людей без знання англійської мови. Кількість місць до 10 людей. Якщо хтось зацікавлений, дайте мені знати. Контактний імейл - tetiana.piatkovska @ymcaywca.ca Адреса місця проведення - 150 Isabella Street, 201 кабінет, 2 поверх.
-
Це не правда, що немає безкоштовної французької. Така саме процедура, ви записуєтесь через YMCA на тестування, визначають ваш рівень і дають направлення на курси або ви самі з направленнями шукаєте будь які курси де беруть безкоштовно студентів з направленням і записуєтесь.
-
посилання на цей ресурс вже було у цій групі,дублюю: www.ymcaywca-larc.ca/
-
Реєструєтесь на сайті і вам прийде інфо лист з датою екзамену, потім направлять на курс, чи самі оберете який саме. Безкоштовні. Можно он лайн, можна оф дайн. Але екзамен, зазвичай, десь через місяць
-
www.ymcaywca-larc.ca