Ukrainian Ottawa
-
Busbud com (это агрегатор, там разные перевозчики), либо Orleans express
-
Здравствуйте, ищу работу сваршика, опыт 2 года в Польше, уровень английского А2 Спасибо
-
ЗАРАЗ ПРАЦЯ!! ПРАЦЮВАТИ ВДОМА!! ЗАРАЗ ПРИЙМАЮТЬ НА НЕПОВНУ/ПОВНУ ЧАС Компанія: HAROLD'S USA HOMES Епетитна зарплата ($600) Шукаю: • Представники служби підтримки клієнтів •Спеціаліст з цифрового маркетингу •Виконавчий асистент • Загальний віртуальний помічник •Спеціаліст з формування потенційних клієнтів • Віртуальні помічники з нерухомості •Помічники в соціальних мережах Шукаєте роботу, яка допоможе вам повністю розкрити свій потенціал? Зараз ми приймаємо на роботу на нову цікаву посаду. Якщо ви прагнете щось змінити й готові приймати нові виклики, подайте заявку зараз і станьте частиною нашої чудової команди. WhatsApp за номером: +1(954) 871-2336 Будь ласка, надішліть нам електронний лист на адресу: [email protected]
-
Добрый день подскажите хотим ехать в Торонто,у нас две собаки таксы ,говорят что с собаками лучше не ехать потому что не сможем снять жилье кто ехал в Торонто с собаками отзовитесь
-
Думаю що тут як раз є що робити 😂 Треба мантулити як папа Карло щоб вижити. Ціни високі на все, і на житло і на продукти. Тут не посидіш на допомогу держави як у Європі можна (в декільках країнах). Потрібно викручуватися як хто зможе. Але це Новий Світ (як і США і Австралія). Канаді всього 155 років (у 2017 був юбілей- 150 років)! До цього тут був пустир. Тому, за достатньо короткий час все було побудовано імігрантами. Новоприбулі це двигун прогресу в Канаді бо це люди загалом мотивовані і не ледащі, готові працювати.
-
Квартиру зняти реально (в мене собака і кішка), хтось доплачував, я ні. Але от собака захворіла і ми зводили її до ветеринара і нам сказали операція (видалення невеликої пухлини на губі + чистка і видалення деяких зубів) - 3,500$. Це так для загальної картини. За кішку і собаку (огляд + вакцинація) я заплатила 385$ Зняти жило і прокормити це ще таке діло, а от що стосується лікування тут все складніше(
-
А скажите при съёме нужно платить за 6 месяцев вперёд или как?
-
Та нічого. Хтось все одно вас поселить на таких же умовах, з оплатою останнього і першого місяця проживання, хтось відмовить, хтось запитає трохи більшу оплату
-
Без кредит истории реально снять?и что просят как платить за первый и последний месяц?
-
Если мы приедем у нас нет кредит истории тогда что ?
-
1800 это за сколько комнат?