Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 63.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Если на самом первом этапе задача стоит просто "локтями всех растолкать" чтобы хоть куда то взяли то чтобы получить позицию mid-senior level или выше этого уже недостаточно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Все так но должен отметить что чем выше позиция тем сложнее ее получить поэтому проще не будет становиться 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Стоит вопрос не о мотивации и поиска лучше, а о поиске первой работы. Когда есть уже работа всегда проще найти дальше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Я видел много классных спецов с крутыми дипломами из Sorbonne, Edinburgh, итд. но без мотивации и они к сожалению быстро сдулись.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Там надо будет уже как-то "побороть" чужой блат и связи даже если Вы лучше как специалист чем местные. Все "хлебные" места по-блату практически. Очень сложно их добыть. Надо буквально наизнанку вывернуться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    money loves silence
    wrote on last edited by
    сьогодні влаштовую потрахушку. пишемо тільки дівчата хлопців вистачає, пишемо в личку. дівчатам готівка за бажання кокаїн
    1 Reply Last reply
    0
  • t1912727488T Offline
    t1912727488T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хто-небудь перевозив комп? Саме системник. Здавали в багаж чи в ручній кладі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Мене звати Саша) Я та моя команда займаємося просуванням різних видів ніш/бізнесу через таргетовану рекламу у Facebook, Instagram та на сайтах. На європейському ринку працюємо більше року. Як проходить наша робота? ✅️ Безкоштовна консультація та міні-бриф, де обговоримо вашу нішу, плюси та мінуси. Аналізуємо ваш профіль,сайт та конкурентів. ✅️ Розробляємо стратегію запуску реклами та масштабування. ✅️ Готуємо креативи та відеоролики. Запускаємо рекламу на цільову аудиторію через таргетинг, ретаргетинг та Look-a-like аудиторії. ✅️ Надаємо аналізи та статистику. Представляємо звіти щотижня. Також проводимо навчання для маломаржинальних ніш. Навчимо вас, як правильно просувати свою нішу та аналізувати конкурентів, а також як налаштовувати рекламу на свої послуги та правильно вести аналітику та статистику. Для більш детальної інформації пишіть в особисті повідомлення щодо того, що вас цікавить)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Перевозили, але без корпусу, в ручній поклажі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1912727488T Offline
    t1912727488T Offline
    Tania
    wrote on last edited by
    Дякую 😊 Запчастини викладали на стрічку для перевірки? Так як звичайні телефони і ноутбуки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1793216709T Offline
    t1793216709T Offline
    Anetly (Co Founder) War Of Fantasy
    wrote on last edited by
    JOB VACANCIES 🇺🇸🇨🇦 Currently we are offering work from home online in USA 🇺🇸🇨🇦 Job Type : Part-time/Full-time Remote (Data Entry, Handle Mails & Customer Services).. Schedule: Monday to Friday.. Pay-$30/hr No exprience necessary; Male or female; IF intrested send resume to [email protected] ..after that drop text on WhatsApp +1 (725) 720‑5586 For more information please
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Так, все викладали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    brandon ...
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Якщо вже топік про роботу йде, а чи є тут хто працює в аеропорту або авіакомпанії в Оттаві?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    В когось було таке, що ви дзвоните в податкову в робочий час, а вам кажуть «CRA offices are presently closed, please call during working hours” і розʼєднує дзвінок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Я працював у Калгарі (YYC) кілька місяців як de-ice technician взимку. Дуже радий коли пішов звідти бо нічні зміни по 13-14 годин дуже важкі та робота на холоді взимку ще й на висоті 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Ні ні. Це не про чекати, а саме про те, що «офіси закриті, передзвоніть в робочий час», і не дає варіанту чекати на оператора на лінії, і розʼєднує дзвінок. Хоча я дзвоню в робочий час - зараз.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ievgen86
    wrote on last edited by
    Таке дуже часто трапляється. Інколи треба чекати цілу годину чи більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Як це в вас вирішилося? Бо в мене з травня така біда. Писала в онлайн чат в травні, вони проігнорували, типу, не видумуйте, тут всі працюють 🤦🏻‍♀️ Зараз і чат офлайн.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Зрозумів, я бачив в Оттаві такі вакансії, вони постійно набирають...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags