Ukrainian Ottawa
-
дякую
-
У Оттаві зараз безкоштовним готелем займаються волонтери з CUIAS. Напишіть їм сюди welcomeon@cuias.org і вони вишлють вам інструкцію
-
також цікавить це питання)))
-
Ні, ми сидимо в аеропорту Варшави чекаємо ра свій самольот) але я ще не знаю поїдемо до Оттави чи ні. Для моєї спеціалізації мало роботи
-
🙏дякую, ви вже в Оттаві, я планую в березні летіти
-
Вчора мені дівчина писала, що поселяють на 2 тижні
-
Доброго всім ранку, підкажіть чи в Оттаві посиляють безкоштовно в готель і на скільки чи є волонтери?
-
Звісно , може і сама летіти .
-
Добрий ранок . Можливо хтось шукає житло . Ми сусіди )
-
В телеграм є група PetstoCanada там є вся інформація, квест ще той(
-
Послухаю теж, бо у нас кішка, летіти плануємо в березні
-
Добрий день сімейна пара буде летіти в квітні в Канаду ,маємо собаку 12 років ,які документи потрібні бля собаки ?І може хтось знає де шукати комноту чи квартиру
-
Вибачте, не зовсім зрозуміла Ваш коментар, я читала, що Бархевен непоганий район, це не так?
-
Підкажіть, при отриманні документів в першому аеропорту, що отримують діти? Visitor record, work permit, study permit? Що з цього можна отримати одразу? Дочці буде 17 в березні...
-
Дівчата, кому цікаво бути моделлю на класичне нарощування Вій? Мені потрібні моделі до салону (Ottawa, Little Italy) для портфоліо та реклами у соціальних мережах. 30$ + податок. Тільки до 5 лютого. Пишіть 🌷 Мій інстаграм instagram.com/cosmalina_ca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дякую!
-
Можете з волонтером це обговорити. Мені, здається, назначили дату приходу на склад за місяць
-
Раптом що, щодо формату "канадського резюме" багато відео на ютубі. Тому не дуже ок робити його на замовлення. По-перше, так не навчитись ніколи, все одно ж потім шукати нову і нову роботу. По-друге, усі адекватні кар'єрні спеціалісти таку послугу як "резюме під ключ" не надають. По-третє, це безкоштовно, якщо зробити самому) Ну а переглянути можуть знайомі чи навіть у фейсбук-групах дати поради що варто виправити (якщо це не поради із серії того, що і так є на всіх відео). Чи громадські організації можуть провести тренувальні співбесіди.
-
А скільки часу це зайняло? Тому що в мене подруга прилітає і ми з 1го березня будемо десь заселятися, звісно там без меблів буде. Бо не знаю за скільки заздалегідь їм писати
-
Привіт. Підскажіть будь-ласка, якщо з нашої родини ( ми заповнювали сімейну) отримала візу першою моя старша донька, вона може не чекати на наші візи та поїхати сама ( вона повнолітня)?
30 Jan 2023, 02:32
139/27832
about 2 hours ago