Ukrainian Ottawa
-
наскільки я це розумію, то тут навряд чи це можна повністю унеможливити, просто розповсюджений такий вид шахрайств. Для імігрантів вищий ризик, оскільки ми за незнанням в перші місяці номер телефону залишаємо де треба і не треба, на усіх можливих сайтах. Тому і продають наші дані частенько.
-
А downgrade теж може з'явитися в пропозиціях? Бо в мене було 13 ГБ за 50 Дол, прийшла пропозиція апгрейда на 30 ГБ за цю ж ціну, я перейшов, але по факту накинули 10 Дол. А мені і 13 ГБ достатньо, але назад повернутися вже не бачу варіантів, тільки на підвищення
-
Коли заключаєте договір з новим провайдером то вони спитають чи хочете ви залишити номер чи ні. За це платити не потрібно, тільки за cам тарифний план (та телефон). Я відкрив prepaid Kudo рахунок у Монреалі 10 років тому (спочатку як ньюкамер взяв без контракту prepaid) а потім поміняв на Telus бо переїхав до Калгарі. А через кілька років перебрався до Торонто і взяв Verizon. А номер і при Telus і при Verizon залишився старий з кодом монреальським. От китайці й продовжують телефонувати 😅
-
Ми коли вперше купували сімки для родини, прийшли в фідо шоп в Рідо, так за пакет 50 Дол за кожну сімку заплатили по 110 Дол, купили 3 сімки.. зараз знаю що там 50 Дол за активацію взяли, а якщо нібито це зробили в онлайн, то не треба було б платити за активацію...
-
-
Fido популярний prepaid пакет особливо в Квебеку та Онтаріо. Я його взяв спочатку бо боявся якогось контракту бо це аж на 2 роки. А потім зрозумів що контракт може бути навіть вигідніше за prepaid. В мене зараз Verizon з 10Gb на місяць за 52 в місяць (з налогом). Коли в мене було Kudo то виходило більше. Точну цифру не згадаю бо це було давно але виходило точно більше.
-
Добрый день! Есть ли тут кто то, кто регистрировал ребенка в старшую школу? По какому принципу выбирали школу? Спасибо!
-
Разберите🤷♀️ Системник можно на месте купить😁