Ukrainian Ottawa
-
посмотрите на фб или kijiji
-
Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
-
В нас підключено telcan, там зараз акції в них. А ще я бачила,що в старбакс сидять з ноутами і в степлес є типу коворкінга. Це все по вулиці. Bank street ближче до. Glebe
-
Яку роботу шукаєте? Резюме є у вас? Якщо ні, то зверніться до китайського центру допомоги. Вони допомагають з пошуком роботи і з резюме
-
В мене Роджерс що на домашній що на мобільний Наче непогано
-
Фидо подключали где то в апреле/май - 150 баксов первое подключение. Дают роутер, там все изи подключается. В месяц где то 50$ баксов вроде, точно не помню
-
Від 1300-1400 дол але реальніше це 1500,якщо центр розглядати
-
Во благо
-
В нас в будинку була вільна квартира,можу запитати в лендлорда. Ціна 1650 з комунальними і інтернетом.
-
Якщо будете підключати домашній інтернет, то дзвоніть їм і питайте про знижки. бо на сайті нічого про це немає. я тільки що підключив домашній інтернет від rogers за $54.99 на 2 роки без контракту, швидкість 1.5гбіт + безкоштовне встановлення (це зазвичай $50) + роутер + куча стрімінгових сервісів безкоштовно
-
Друзі, я планую в п'ятницю (якщо не буде дощу) поїхати покататися по трейлам у Гатіно парк, то ж запрошую приєднатися хто хоче до мене! Стартова точка Gatineau Park Welcome Area і звідти по трейлам до Pink Lake Lookout і далі до Mackenzie King Estate і звідти назад. Загалом маршрут буде десь 40-50км і займе (с зупинками) десь 4-5 годин. Але це все дуже приблизно, я сам там ще не катався жодного разу. Там дуже гарна природа, багато великих та малих озер та водоймів. Будемо зупинятися на перекуси, фотографії та краєвиди. Бажано мати гірський байк та початковий рівень витривалості. Я не думаю що там дуже складні маршрути, але людині взагалі без підготовки може бути важкувато. Планую їхати зранку, що б почати десь о 9й. То ж хто хоче приєднатися - пишіть!
-
Привіт! Ми їздили до Pink lake. Містами в горку важкувато крутити.