Ukrainian Ottawa
-
Анімація та відеомонтаж в комду потрібен?
-
Дякую, я бачив ваше повідомлення, але це було вже після нашого підключення... Ми платимо 50 Дол, 250/30 мб...
-
Друзі, я планую в п'ятницю (якщо не буде дощу) поїхати покататися по трейлам у Гатіно парк, то ж запрошую приєднатися хто хоче до мене! Стартова точка Gatineau Park Welcome Area і звідти по трейлам до Pink Lake Lookout і далі до Mackenzie King Estate і звідти назад. Загалом маршрут буде десь 40-50км і займе (с зупинками) десь 4-5 годин. Але це все дуже приблизно, я сам там ще не катався жодного разу. Там дуже гарна природа, багато великих та малих озер та водоймів. Будемо зупинятися на перекуси, фотографії та краєвиди. Бажано мати гірський байк та початковий рівень витривалості. Я не думаю що там дуже складні маршрути, але людині взагалі без підготовки може бути важкувато. Планую їхати зранку, що б почати десь о 9й. То ж хто хоче приєднатися - пишіть!
-
Привіт! Ми їздили до Pink lake. Містами в горку важкувато крутити.
-
дякую за інфу! якщо буде дуже важко, то можно вгору байк і в руках повезти
-
я в неділю працюю( в мене вихідний четвер та п'ятниця
-
О вау,я залюбки поїхала але в пʼятницю працюю,в неділю не плануєш їхати ще ?))
-
добре)
-
Прикро( Але якщо що,можешь писати мені підемо катати)
-
Я б теж залюбки приєдналася! але пʼятниця зранку робоча. Якщо щось будете планувати після обіду - теж діліться ідеями )
-
О, я б теж приєдналася! Але у п'ятницю працюю до вечора. Пишіть, якщо будете ще планувати катати наступного разу)
-
Привіт. Чи хтось живе поблизу і зміг би мені привезти маленький столик з 489 Lewis St. до 24 Morris St? Сьогодні-завтра. Платно
-
90% украинцев прилетают в аеропорт Пирсон в Торонто, а оттуда уже внутренними рейсами по остальным городам.
-
вряд ли. А как вы летите? Оттава - ваш первый аэропот в Канаде?
-
Здравствуйте Подскажите в аэропорту Оттавы встречает кто нибудь чтобы помочь с жильем на 2 недели ? И где там можно син номер получить Спасибо 🌹
-
Все равно звоните по указанному номеру
-
А если будет прямой на Оттаву то как ?
-
А син можно получить в аэропорту? Наверно этот Оттаве уже
-
Спасибо я за это переживала
-
Ааа поняла
30 Jan 2023, 02:32
14041/27984