Ukrainian Ottawa
-
Да читала про этот нюанс
-
30 липня відбудеться найочікуваніша подія цього року для компаній, які займаються транспортом та логістикою в США і Канаді. “Ukrainian Business Forum in Chicago”. Додаткова інформація за посиланням - geotickets.tv/events/ubf4?referral_link=allcitys Ви можете придбати квитки на два дні. 29-го у нас відбудеться приватний вечеря з усіма спікерами. Також, ми запрошуємо всіх українців на забіг перед форумом.
-
Единственное что будьте внимательны в аэропорту во время оформления work permit. В Торонто сотрудники уже все знают и процесс налажен, а в Оттаве украинцев намного меньше приземляется. Обязательно проверьте, чтобы была пометка CUAET в вашем work permit.
-
Добрий день! Пише вам репетитор з англійської мови. Хочу запросити вас на свою робочу сторінку в інстаграм.Це БЕЗКОШТОВНО, там я виставляю цікаві пости та сторіз) Для індивідуальних та парних занять звертайтесь в особисті повідомлення.
-
В Онтаріо люди телефонують на 1 (888) 557-6133). Але в Альберті можуть бути свої контакти, краще дізнаватись в профільних групах.
-
Добрий день! Пише вам репетитор з англійської мови. Хочу запросити вас на свою робочу сторінку в інстаграм.Це БЕЗКОШТОВНО, там я виставляю цікаві пости та сторіз) Для індивідуальних та парних занять звертайтесь в особисті повідомлення.
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Канаті, за $2,500 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
Доброго вечора, шановні! Підкажіть, будь ласка, як змінити страхову компанію? Як відмовитись від таких послуг? Справа в тому,що страховка на авто у мене була 147 доларів на місяць. І коли до неї добавили другого водія, вона різко стала 360. Це при тому, що нас завіряли, що вона здорощає лише на 20- максимум на 50 доларів.Ну ніяк не на 210. Може хто посовітує дешевші компанії.
-
Доброго вечора, Припинити страховий поліс дуже просто - подзвонити та сказати що ви йдете в іншу компанію. Тільки ви повинні знайти нову страхову компанію спочатку і вони Вас повинні прийняти перед тим як "відключите" попередню. Величина страхового premium залежить від: досвіду водіння усіх хто у страховому договорі, вартості машини та вашого поштового індексу. Інші фактори як deductibles теж впливають але не настільки сильно як ці 3. Тому з того що Ви розповіли мабуть стаж водія якого Ви добавили збільшив premium.
-
Доброго вечора, Припинити страховий поліс дуже просто - подзвонити та сказати що ви йдете в іншу компанію. Тільки ви повинні знайти нову страхову компанію спочатку і вони Вас повинні прийняти перед тим як "відключите" попередню. Величина страхового premium залежить від: досвіду водіння та водійської історії усіх хто у страховому договорі, вартості машини та вашого поштового індексу. Інші фактори як deductibles теж впливають але не настільки сильно як ці 3. Тому з того що Ви розповіли мабуть стаж водія якого Ви добавили збільшив premium. Спробуйте подзвонити до Johnson Insurance (Або Belair direct, вони скоро об'єднаються в одну) або Allstate Insurance. Вони хороші квоти дають
-
Гей любий! Мене звуть містер Луїс із Техасу, США, я менеджер з нерухомості та власник нерухомості, шукаю помічника на неповний робочий день, ваша робота полягає в розміщенні моїх орендованих об’єктів на платформах соціальних мереж (Faceboo