Ukrainian Ottawa
-
Дякую) Ми ще не в Оттаві, зараз в Монреалі, але плануємо в англомлвну їхати. А чи багато коштують такі курси?
-
Тому що, вони мають впевнетись, що ви знаєте правила дорожнього руху, для початку.
-
тому що без G1 не пускають на G Full
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, а чи є в Оттаві курси англійської мови від уряду чи як бути з цим? Дякую
-
Ні, вони залишаються у вас, але вони роблять собі позначку. По ідеї можна їздити, але якщо попадете на поліцію, то буде не добре
-
Ні, українські права анулюється в Канаді одразу після отримання G1. Страховка дешевша на G full. Їздити самі не можете, тому краще здати на G full і можна купувати автомобіль, навіть якщо ще не отримали пластик.
-
Друзья, подскажите, если сдал экзамен G1, можно ли сразу купить автомобиль имея только бумажку, без пластика? И будет ли легально ездить на автомобиле используя украинские права какое то время (до получения G full). Страховку на иностранные права вроде бы можно сделать.
-
Спасибо
-
Є тут хто вчить французьку у школі Carrefour?
-
Причини можуть бути різні. Але якщо ви джуніор, а подаєтеся на сідло позиції, то велика вірогідність, що рекрутер розглядає в першу чергу досвідченіших кандидатів. Найкращий варіант в такій ситуації- нетворкінг. Якщо потрібна консультація- пишіть приватно.
-
Всем привет, я UX/UI designer и сейчас нахожусь в Калгари и в поисках работы. Поделитесь опытом хочу в фирме поработать. Уже месяц подаю на вакансии , есть норм CV + портфолио и опыт 1 год. Специально сделал ссылки на работы в Фигму в своём CV помимо портфолио на Биханс, что бы смотреть конверсию (сколько и кто просматривал). Так вот работы почти никто не смотрит, сделал вывод, что дальше HR это никому не доходит. В чем проблема ? Может кто-то проконсультирует опытный в этом человек, я готов заплатить за консультацию. Спасибо!
-
"City of Ottawa" website should be some information
-
Спасибо
-
Погуглите локальные катки которые открыты.