Ukrainian Ottawa
-
Всім привіт! Дівчата, може хтось порадить гінеколога, до якого реально записатися раніше ніж через півроку?) в Appletree записали аж на жовтень
-
Привіт! Можливо хтось п’ятниця-субота буде їхати до Монреалю і матиме 2 місця?
-
Может это сумма взята за 2 месяца?они берут первый раз за первый и последний месяц сразу
-
Хтось робив паспорт без запису? В порядку живої черги? Таке існує?
-
Добрый день,подскажите пожалуйста у кого то есть такой бойлер?есть вопросы.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у посвітченні водія є помилка (інша буква ніж в загран паспорті) А в приложенні Дія ціеї помилки немае, є шанс того що не треба йти до посольства на редагування/завірення ? Я хочу піти на сдачу на права водія?
-
Hi everyone, In response to the ongoing crisis, we at Clarusway are extending our support to Ukrainian refugees. As an organization deeply committed to diversity, social inclusion, and empowerment through education, we're proud to announce a special campaign designed with you in mind. This campaign offers: ✅ 100% scholarships for 2 deserving candidates per course ✅ 50% scholarships for 3 more candidates per course ✅ A generous 20% discount for all other interested applicants Our comprehensive programs in Software Development, Data Science, and Cloud & DevOps Engineering can pave the way to a prosperous tech career, just as they have for many of our alumni faced with similar adversity. We believe that in unity there is strength, and we invite you to be a part of our diverse and inclusive community. It's your turn to make a significant change. If you are interested in this opportunity, please DM me. We're here to support your journey towards a brighter future.
-
Здравствуйте всем .21 июля еду в Montreal и обратно.Кому интересно или что-то нужно,пишите
-
Вам пощастило більше ніж мені 🤷♀
-
Я перекладав свої водійські за 30 дол.
-
А хто знає для чого можуть просити work permit під конкретного роботодавця? Чим не підходе відкритий ворк перміт? І якщо знайшов роботу, чи треба знову міняти ворк перміт щоб вказати роботодавця?
-
Перекладати посвідчення не треба?
-
Транслиьерація минулих років. До 2004 було по одному а пізніше по іншому.
-
І чи це помилка чи варіації транслітерації минулих років?
-
Якщоб булоб посвідчення тільки на укр, то гарно було, а так в мене там англ транслітерація, то це питання
-
Я зрозумів у вас старі права ще до 2004 року, але пластикові, де на англ мові тільки прізвище та ім'я та вверху самому написано на французькій Permis de Conduite... Решта українською...
-
Якщо ви можете працювати вдома, будь ласка, дайте мені знати, тому що ви можете заробити багато грошей, працюючи вдома ($600) початкова зарплата!!
-
В мене теж саме, інша транслітерація.... Перекладач переклав і зробив примітку що по паспорту ім'я та прізвище пишуться так-то у зв'язку зі зміною транслітерації, і все було добре на водінні....
-
О, дуже дякую. Буду намагатися)))
-
Спасибо!
30 Jan 2023, 02:32
14113/28150
about 3 hours ago