Ukrainian Ottawa
-
Добрый день всем! Подскажите где можно покататься на коньках под открытым небом?
-
Нello friends, how are you doing? Хочете легко та без проблем вивчити Англійку мову. Запрошую на авторський курс Англійської мови від Айше. за додатковою інформацією, прошу в телеграмм)
-
Я заплуталась, вклеюють чи ні?😅 у мене батькам прийшли запрошення місяць тому, а брату 15, на них я запросила foil-less візи, а на брата написала кризисну форму. Але якби була 100% вірогідність що можуть вклеїти без запрошення, було б круто.
-
То есть когда вы отослали свой паспорт с визой, а паспорт ребёнка без визы и без письма от IRCC с запросом паспорта ребенка?
-
Доброго времени суток. Посоветовали спросить в этой группе) Мы прилетаем в Торонто 18 января, но собираемся осесть в Оттаве (я, молодой человек и кот). Кто-то может приютить на первое время?
-
Так
-
Можна написати в приват?
-
Добрий день! Ми летіли
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка хтось летів авіакомпанією LOT? Маю декілька запитань 🙏
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів, і кілька клієнтів забронювали ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку. Усім, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з чищення повітропроводів у будинку, ми пропонуємо знижку $30 . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: dr.duct4@gmail.com
-
А ці літні табори хто організовує,де про них можна буде дізнатись/записатись?дякую)
-
954
-
Батьки по черзі беруть відпустку, це вже 2 тижня, ще один тиждень спільний і разом кудись їдуть,це три. І літні табори- у середньому десь 300 жолдарів на тиждень.
-
здраствуйте, может кто-то сможет подсказать, возможно ли отследить уже обратную доставку паспорт из дюсельдорфа в германии ?
-
А може хтось підказати, що діти роблять влітку? Батьки працюють, а діти де? І скільки вони платять за це?
-
Вчора Німеччина якраз і вернула паспорт дитини без візи .
-
Nextdoor
-
Добрый день😌 Подскажите пожалуйста хорошего семейного юриста или брачного юриста Оттава , или организации или волонтеров кто помогает и поддерживает с этими вопросами иммигрантов с Украины. Благодарю , благодарю
-
Возьмут с сентября
-
Здравствуйте! Может кто сталкивался?! Сыну в апреле будет 4. Возьмут ли нас сейчас в школу или хотя бы по исполнению 4 лет? Или нужно ждать сентябрь?
30 Jan 2023, 02:32
1432/27853
23 minutes ago