Ukrainian Ottawa
-
Начебто в листі повинно бути вказано. Ми отрималмґи, коли відправили сюди: Temporary Resident Visa Section CPC-Ottawa (e-Application) PO Box 9640 Ottawa, Ontario K1G 6T2
-
будь-ласка
-
Скиньте і мені будь ласка 🙏
-
Надо подождать наверно
-
Вот и у мен тоже
-
Скажите пожалуйста я не могу открыть свой аккаунт чтобы проверить заявки У кого есть такая проблема?
-
Ехать 50 км в час ровно, когда я ехал ~47 он мне говорил что инструктор меня завалит из за того что я не соответствую знакам А когда ехал 52-53 он говорил что я завалил потому что превысил скорость В то время как в реальности на экзамене бывали моменты что я на 10 км выше ехал ( непродолжительно ) и ничего мне никто не говорил все отлично
-
Екзаменатор - людина, тому на кожному тесті присутній людський фактор, це вам і доносив Айхам. На тесті норм, коли зниження чи збільшення на 2 км/год і вирівнюєш за 3 сек. Все інше залежить від екзаменатора. То вам пощастило і замість радощів, оце все☝️
-
Насправді людину вибирають за відчуття комфорту. Він вам просто не підходить. І це нормально. Правила дорожнього руху одні для всіх. Подача інформації в кожного інструктора своя. Я наприклад косметолог і клієнти різні бувають. Один клієнт спілкується як ми 100 років знайомі інший тримає дистанцію і повністю замкнутий в собі. Та це не означає що я поганий косметолог. 😊
-
Я вже це зрозуміла як це в іншого косметолога. Канада відрізняється не тільки правилами дорожнього руху 😂
-
Де можна вклеїти фото в український паспорт? В Канаді чи треба відправляти в Україну?
-
Та хоч сьогодні, якщо все підготували 😁