Ukrainian Ottawa
-
Можете скинути силку ?🙌
-
ні не отримала , але дякую я вже знайшла сама Незнала шо тут є українські вечірки
-
Я теж не знала,випадково побачила на фейсбуці,мені здається що це перша така вечірка
-
Доброго дня хтось знає чи в Оттаві україномовні перукарі ?
-
Здравствуйте, продаю картины.Холст на подрамнике. Акрил, гуашь.Отправка по всему миру из Украины, Николаев. Пишите +380679878434
-
Запрошуємо до участі у вебінарі від OCCSC та OCISO. Цей вебінар допоможе зрозуміти, як евалюація диплому відбувається в Канаді, які організації проводять евалюацію та веріфікацію та як підготуватися до цього процесу. Реєстрація: Valeriia.tamlawi@occsc.org
-
Якщо ви мешкаєте в центрі можу порекомендувати гарну перукарню, але там не україномовні перукарі. Стрижка коштує 50$
-
Скажем так, если вариантов кто сразу примет в жильё с животными не найдётся, то Вам придётся распрощаться с животными и отдать их в хорошие руки, и снимать жильё уже в одиночку, без животных. И если, через пару дней после переезда в дом или таунхаус с бекярдом, у вас будет разрываться сердце от потери родных и вы резко решите вернуть их обратно в семью, то никто ничего вам на это сказать не сможет.
-
Підкажіть скільки часу йде вона?
-
Підкажіть будь ласка 🙏🏼
-
до 4 тижнів, літаком 1 тиждень
-
Подскажите сайт, где записаться онлайн за сдачу теста по знанию языка. Благодарю
-
Meest. 250 Greenbank Rd, Ottawa, ON K2H 1E9, ортопедичный магазин взуття, україномовні
-
The Cutting Shack Hair Salon
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
З Одеси , Укр пошта. Місяць.
-
А что было дома?
-
Настя Депутат ,наприклад , вона в цьому чаті є , та інші
-
Можете дати контакти, я теж записалась на тест в smith falls, хочу проїхати той шлях з інструктором перед сдачею теста
-
Україномовного
30 Jan 2023, 02:32
14424/27853
about 2 hours ago