Ukrainian Ottawa
-
Я користувався Calforex на 3 поверсі Рідо центру.
-
Чи знає хтось де можна купити американські долари (за канадські) по гарному курсу? Оттава
-
Привіт усім, хто шукає роботу. Я наймаю, і оплата становить 850 доларів на тиждень. Щоб дізнатися більше, напишіть мені безпосередньо
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Добрий день! Пише вам репетитор з англійської мови. Хочу запросити вас на свою робочу сторінку в інстаграм.Це БЕЗКОШТОВНО, там я виставляю цікаві пости та сторіз) Для індивідуальних та парних занять звертайтесь в особисті повідомлення.
-
зрозуміла, спасибі!
-
Можна, але їздити не будете
-
чи є якесь обмеження в часі
-
розумію, дякую! але чи можна НЕ одразу?
-
Можна одразу, бо з G1 їздити самому неможна.
-
добрий день! підкажіть, будь ласка, саільки часу дають між G1 i Gfull, принаявності українського посвідчення водія? чи то негайно ж треба здавати Gfull після G1 в нашому випадку?
-
-
Так ні хто не каже за те, скільки він дійсний. Українцям зробили спрощену процедуру отримання GFull, минуючи іспити по G2. Але, наприклад, якщо завалити G Full, то треба буде здавати G2, потім здається ще чекати кілька місяців перед здачею на G Full. Так от питання в тому, чи є ще якісь примітки, про які може ми не знаємо. Наприклад хтось каже, що здавши G1, в нас обмежений час на здачу G Full. І якщо його прострочити, то далі тільки за основною схемою - спочатку G2, потім G Full.
-
у нас тут є оголошення, шукаємо волонтерів! 🌟 Запрошуємо сильних лідерів приєднатися до нашої команди! 🌟 6 жовтня відбудеться неймовірний арт-івент, який змінить світ навколо нас. Ми шукаємо енергійних людей 13-25 років (які підходять у програму NYLD y YMCA), які б приєдналися до нас у ролі лідерів команди нашого майбутнього івенту. Наша ціль - створити середовище, в якому художники, виконавці, спікери та команди лідерів зможуть спільно працювати та відкривати нові горизонти. Як лідер команди, ти матимеш можливість: 🤝 Лідерство та натхнення: Бути в центрi успіху нашого івенту, керуючи відданими волонтерами. Мотивувати та надихати їх досягати кращих результатів, створюючи позитивну та співпрацюючу атмосферу. ⏰ Розвиток навичок: Покращувати лідерські вміння та навички управління проектами, керуючи рекрутингом та координацією талановитих особистостей у своїй команді. 💡 Формування івенту: Вплинути на успіх нашого івенту, знаходячи видатних художників, виконавців або спікерів, які подарують нашій аудиторії свої унікальні таланти та ідеї. 🎁 Волонтерство та розвиток: Робити добро, одночасно отримуючи волонтерські години, які сприятимуть твоєму особистому й професійному зростанню. Ми вдячні за твою відданість та присвяченість нашій справі. 🌐 Збільшення професійної мережі: Розширювати свої професійні зв'язки, співпрацюючи з художниками, виконавцями, спікерами та іншими лідерами команд, які поділяють твою пристрасть до творчості й співпраці з громадою. Не пропусти цю незвичайну можливість змінити світ навколо тебе та розвивати цінні навички. Приєднуйся до нашої команди лідерів і стань частиною неймовірної подорожі! Для подачі заявки, будь ласка, зв'яжіться зі мною в Telegram в особисті, висловивши свою зацікавленість та коротко описавши свій досвід. Ми з нетерпінням чекаємо на тебе! Примітка: Ця посада є волонтерською, і всі члени команди, включаючи лідерів команд, працюватимуть на добровільній основі.
-
Ищу бизнес партнёров! Два активных, желающих хорошо зарабатывать человека! Доход в USDT! Обучение + полное сопровождение! Доход до 4% Жду в лс, писать только заинтересованным!!!
-
Доброго дня! Шукаємо будь-яке житло!!!Бажано до 1500$!! Mississauga. Дякую!