Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t451261792T Offline
    t451261792T Offline
    Irina Lerova
    wrote on last edited by
    Воно то звісно так як ви написали. Але по факту, росіян хейтять у більшості по всьому світу, хейтять бо чують мову, і в Канаді також, зараз. І мова, вона, як би так щоб не образити, говорить сама за себе зараз. Ми, українці, навіть в людних місцях вирішуємо що за людина у черзі за нами, по мові. Кажу про рус та українську мову. Мої колеги, Амазон, максимально мультикультурний простір, вони з усього світу, розрізняють рос та українську мову….вони питають, чи ти з Росії, бо чують від людей рос мову. І в мене був випадок, коли вимушені були люди пояснювати за свого знайомого, давати пояснення іммігранту з Ефіопії , чому, він з України приїхав, а розмовляє російською. Бо сімʼя того єфіопця донатила на ЗСУ. Такий треш. Ми можемо говорити що завгодно, жити у най демократичнішій країні світу. Але війна в Україні показала в чому різниця. Мова має значення. Так в Канаді типу не можна до цього причепитись, але знаєте скільки я бачила порушень канадського законодавства за останній рік. Знаєте скільки я бачила реальних канадійців які хейтять русьню в державних установах. Просто за паспортом. Ми зробили свій імідж, прості люди та ЗСУ. Україна заробила свій статус у перший період війни. Краще цей імідж підтримувати. Аніж викликати питання, що все не так однозначно, говорячи мовою країни яка є всюди терористом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Пните если найдете, пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія Жемелінська
    wrote on last edited by
    Дякую, що зрозуміли, що я хотіла сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Читаю і дивуюсь 🤦‍♀. Щоб жити і працювати у будь якій країні світу,людина повинна вивчити мову тієї країни,тим самим мінімум показують повагу до країни,а наші навіть зараз кричать "кАкАя рАзніцА" за 30 років незмогли і зараз нехочуть,чому така неповага? Студенти іноземці за рік вивчають українську мову,а наші "кАкАя рАзніцА" 🤦‍♀. Коли тикають тими хто на фронті що вод то на російській,Вони,це наше життя,а ми,їх тил. Я дитина сссру в якої мати росіянка і я народилась там, школа на російській,все життя на російській виросла в Україні в місті,який спілкувався тільки на російській бо українська то мова бидла і селюків,це те що я постійно чула🤬. Хтось скаже а чого зараз такі патріоти,де ж ви були раніше,так,визнаю винні , винні що раніше не розуміли що мова має значення. В перший мій визит до Майдан Маркет,моя дитина почула від хлопців які там були російську мову,і питає "Чому вони розмовляють російською,вони що з росіі? Кажу ні, вони з України. Але чому ж російської 🤷‍♀🤦‍♀,Росія вбиває українців. Дитині 5 років. Поясніть чому?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    От в тому то і прикол було питання про хто водить діток до школи Лесі Українки? Дівчина написала, що ходили і чому перестали! Все! Але ж ніііі..в кого шо болить то й те і роздуває…🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t731218562T Offline
    t731218562T Offline
    Herman
    wrote on last edited by
    LE CLOUD LOUNGE у Гугл картах подивіться , тут кальянів майже немає , це найкраще місце , але нічого особливого
    1 Reply Last reply
    0
  • t403895053T Offline
    t403895053T Offline
    Anna Kinder
    wrote on last edited by
    Давайте подумаємо для чого у Канаді люди віддають своїх дітей у українськомовні гуртки чи школи, для того щоб у англомовному середовищі зберегти навички рідної мови у дитини, і дуже логічно не витрачати час дитини на середовище де переважна більшість розмовляє російською🥴 як тоді дитина засвоїть знання! Жінка виразила своє суб’єктивне враження про школу Для чого ви тут розводите срачі зі своєю російськоюі своїми дітьми розмовляйте з ними дома мовою якою вам зручно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130611211T Offline
    t1130611211T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Ви не гідна моїх пояснень 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    Ві не панімаєте, єта другоє….
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Яка ж ви ......
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, якщо вам так огидна українська мова, навіщо ви скористалися українським паспортом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130611211T Offline
    t1130611211T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Сами объясняйте 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Оооо та ми українську таки знаємо. А чого і кого я гідна не вам судити😜
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Спробуйте здати в Європі, вище про умертвили. Але потім при подачі на пр можуть бути проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • t353734225T Offline
    t353734225T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    А якщо не встиг пройти медогляд і мав повернутися в Європу на довгий час (бо жінка там захворіла на рак і потребує зараз догляду), не підкажете чи пустять потім назад в Канаду по Ворк перміту? Чи потрібно буде новий оформити по прильоту?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130611211T Offline
    t1130611211T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Будь ласка зверніть увагу на те, що у вас в профайлі одна з фото на російській мові 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Про проходження медогляду після встановленого строку. Писали вище в чаті, що можна спробувати зробити медогляд в Європі
    1 Reply Last reply
    0
  • t353734225T Offline
    t353734225T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Вище про що, вибачте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    Ребенок в 5 лет повторяет то, что ему сказали взрослые. Если бы Вы ему объяснили, что в нашей стране два языка, две культуры, две религии. Но от этого мы не стали меньшими украинцами, чем укроиномовные. И точно также любим нашу страну. И что нельзя отрекаться от своих корней и истории, от языка своих родителей. И что это государство создавали и создают люди, говорящие на двух языках. Если бы Вы это объяснили, то Ваш ребенок не задавал бы таких вопросов. И выбирал друзей не по языку, а с кем интереснее играть. Тем более, что все понимают друг друга.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    У нас не два язика, у нас одна державна мова. Ви з якого танка вилізли? 😅
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.