Ukrainian Ottawa
-
Читаю і дивуюсь 🤦♀. Щоб жити і працювати у будь якій країні світу,людина повинна вивчити мову тієї країни,тим самим мінімум показують повагу до країни,а наші навіть зараз кричать "кАкАя рАзніцА" за 30 років незмогли і зараз нехочуть,чому така неповага? Студенти іноземці за рік вивчають українську мову,а наші "кАкАя рАзніцА" 🤦♀. Коли тикають тими хто на фронті що вод то на російській,Вони,це наше життя,а ми,їх тил. Я дитина сссру в якої мати росіянка і я народилась там, школа на російській,все життя на російській виросла в Україні в місті,який спілкувався тільки на російській бо українська то мова бидла і селюків,це те що я постійно чула🤬. Хтось скаже а чого зараз такі патріоти,де ж ви були раніше,так,визнаю винні , винні що раніше не розуміли що мова має значення. В перший мій визит до Майдан Маркет,моя дитина почула від хлопців які там були російську мову,і питає "Чому вони розмовляють російською,вони що з росіі? Кажу ні, вони з України. Але чому ж російської 🤷♀🤦♀,Росія вбиває українців. Дитині 5 років. Поясніть чому?
-
Давайте подумаємо для чого у Канаді люди віддають своїх дітей у українськомовні гуртки чи школи, для того щоб у англомовному середовищі зберегти навички рідної мови у дитини, і дуже логічно не витрачати час дитини на середовище де переважна більшість розмовляє російською🥴 як тоді дитина засвоїть знання! Жінка виразила своє суб’єктивне враження про школу Для чого ви тут розводите срачі зі своєю російськоюі своїми дітьми розмовляйте з ними дома мовою якою вам зручно
-
Ребенок в 5 лет повторяет то, что ему сказали взрослые. Если бы Вы ему объяснили, что в нашей стране два языка, две культуры, две религии. Но от этого мы не стали меньшими украинцами, чем укроиномовные. И точно также любим нашу страну. И что нельзя отрекаться от своих корней и истории, от языка своих родителей. И что это государство создавали и создают люди, говорящие на двух языках. Если бы Вы это объяснили, то Ваш ребенок не задавал бы таких вопросов. И выбирал друзей не по языку, а с кем интереснее играть. Тем более, что все понимают друг друга.
-
А ви в танк судя по всему и не залазили. Расскажите это украинским ребятам в окопах, которые воюют сейчас за Украину, но по определенным причинам говорят на русском. И кто из них больше мужчина ? Балаболы из канадского чата или реальные герои, которые защищают нас.
-
Єслі би наші предки , які століттями воювали за наш суверенітет, мову культуру почули ваші : двє рєлігії і два язика в гробу перевернулися б🙂