Всім привіт!
Хочу поділитися своїм поганим досвідом купівлі квитків через KIWI!!!!!
Я бачила, що багато хто її рекомендує і навіть не здогадаєтесь наскільки вони вас дурять !!!
Мені потрібні були квитки з Варшави до Торонто, як і багатьом тут.
Дивилася різні варіанти, але ми не спішили брати прямі рейси, навпаки, хотіли подорожувати і трішки погуляти, та й зекономити, звісно ☺️
Я знайшла квитки, це був прекрасний і найдешевший для нас рейс: Варшава - Лісабон(16 годин пересадка)- Азорські острови(22 години пересадка)- Торонто.
Скайсканер запропонував купити квитки по 440€ через KIWI, де на сайті треба було викуплять свої чемодани по 6900 та ручна -1700🤬🤬🤬 В нас було багато чемоданів і ціна з квитками разом виходила вже космічні 83 тисячі🤯.
‼️‼️‼️
Я повернулася до скайсканера і дуже уважно прочитала, що ми рекомендуємо KIWI і дуже малесенькими буквами- також ви можете перевірити наявність квитків через офіційний сайт авіакомпанії SATA Azores, який видавав постійно помилку, но все ж таки він відкрився. А там був сюрприз!
На сайті зразу показало всі три пересадки та ціна була 440€ з включеним багажем 23 кг та ручною поклажею 8-10 кг!!!
Ми на радостях швидко замовили там їх за 53 тис.
Це була неймовірна подорож, побачивши Лісабон і Азорські острови, з відвідуванням вулкану та купанню в океані, всім дуже раджу. Чемодани здали в Варшаві, отримали вже в Торонто.
Надіюсь, що комусь допоможе мій досвід!