Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора друзі, вибачте за звернення. знайшлась би людтна яка змогла б поділитися продуктами,чи може фінансвоо зміг би хтось пвдтримати ,були б дуже вдячні з дітками 🙏
-
А шо там розглядати 😀 які найдешевші квитки вам агрегатори пропонують, те і беріть. Єдине, що якщо пересадки, то дивіться, чи зможете їх перенести (бо іноді є варіанти більше доби летіти), та чи потрібно міняти аеропорти (і в такому випадку чи є у вас віза, щоб зробити таку пересадку)
-
Hello
-
+380665512373 Павло
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка організації які надають на два тижні безкоштовно житло, номера телефонів, чи через інтернет.
-
Всім привіт! Хочу поділитися своїм поганим досвідом купівлі квитків через KIWI!!!!! Я бачила, що багато хто її рекомендує і навіть не здогадаєтесь наскільки вони вас дурять !!! Мені потрібні були квитки з Варшави до Торонто, як і багатьом тут. Дивилася різні варіанти, але ми не спішили брати прямі рейси, навпаки, хотіли подорожувати і трішки погуляти, та й зекономити, звісно ☺️ Я знайшла квитки, це був прекрасний і найдешевший для нас рейс: Варшава - Лісабон(16 годин пересадка)- Азорські острови(22 години пересадка)- Торонто. Скайсканер запропонував купити квитки по 440€ через KIWI, де на сайті треба було викуплять свої чемодани по 6900 та ручна -1700🤬🤬🤬 В нас було багато чемоданів і ціна з квитками разом виходила вже космічні 83 тисячі🤯. ‼️‼️‼️ Я повернулася до скайсканера і дуже уважно прочитала, що ми рекомендуємо KIWI і дуже малесенькими буквами- також ви можете перевірити наявність квитків через офіційний сайт авіакомпанії SATA Azores, який видавав постійно помилку, но все ж таки він відкрився. А там був сюрприз! На сайті зразу показало всі три пересадки та ціна була 440€ з включеним багажем 23 кг та ручною поклажею 8-10 кг!!! Ми на радостях швидко замовили там їх за 53 тис. Це була неймовірна подорож, побачивши Лісабон і Азорські острови, з відвідуванням вулкану та купанню в океані, всім дуже раджу. Чемодани здали в Варшаві, отримали вже в Торонто. Надіюсь, що комусь допоможе мій досвід!
-
CUIAS. Дзвоніть за номером 1-888-557-6133 чи електронним листом на адресу [email protected] вже по прильоту
-
Дякую!
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Доброго дгя чи має хтось контакти масажистів в Оттаві ?
-
Друзі також хочу поділитись неприємним досвідом з kiwi . Якшо коротко ( коротко не буде😂): В мене було три пересадки при кінцевій пересадці в Калгарі мені кинули неправильний посадковий талон , дуже довга і неприємна історія працівники на перевірці багажу зробили одну маленьку помилку через , яку я дуже постраждала, в талоні було написано 11am , а дівчина сказала , що мій літак в 11pm хоча мав бути в 18:45 і до посадки залишалось 45 хв, звісно я не звинувачую її адже вона б не подумала, що літак відлетів в ранку в кінці кінців вина на kiwi!Я перезагружаю додаток і мені вибиває правильний посадковий талон оббігала весь аеропорт я 5 хв не встигаю на літак далі я просто вже з ніг валюсь чесно вам скажу від обезвожнення у ледь я там не відкинулась бо не було і води коли випити, але це ще не найгірше , далі мені допомагає жінка , яка працює в підтримці і ми йдемо до працівників AirFlairLanse пояснюючи всю ситуацію , які нам кажуть ми нічим не можемо помогти дзвонітьна гарячу лінію , ми дзвонимо і через 2 години я отримую безкоштовний білет на вечір наступного дня, АЛЕ я не отримаю ні готелю ні ваучер на їжу бо як вони сказали : це не їх вина посередник зробив помилку в електронній адресі , в додатку kiwi звісно мені нічим допомогли то був взагалі дохлий номер . І я без інтернету і змого оплатити таксі бо не могла привʼязати укр карточку до додатку Lyft після доби дороги мусила шукати собі готель не за 500CAD🙂 Тому будьте обачні з цим додатком…