Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1941783171T Offline
    t1941783171T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Дякую🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Kh
    wrote on last edited by
    Якщо ще когось зацікавить, можете знайти в пошуку фейсбуку на сторінці Soloway Global Education Вхід безкоштовний, але треба попередньо зареєструватись)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрій
    wrote on last edited by
    Привіт хтось займається пасажирськими перевезеннями? Чи має номер? Потрібно з Сан Жерону в Оттаву і назад
    1 Reply Last reply
    0
  • t1106781251T Offline
    t1106781251T Offline
    Виктор
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть ділерів в Оттаві, де можна подивитись б/у авто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1172532628T Offline
    t1172532628T Offline
    Наталя Ковальова
    wrote on last edited by
    Доброго вечора друзі, вибачте за звернення. знайшлась би людтна яка змогла б поділитися продуктами,чи може фінансвоо зміг би хтось пвдтримати ,були б дуже вдячні з дітками 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Знайдіть найближчий фудбанк, там дають продукти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Всім привіт! підкажіть, будь ласка, з приводу найвигіднішого перельоту до Канади з Варшави з багажем. Зараз розглядаю лоукостер PLAY або взяти квитки на Kiwi. дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    А шо там розглядати 😀 які найдешевші квитки вам агрегатори пропонують, те і беріть. Єдине, що якщо пересадки, то дивіться, чи зможете їх перенести (бо іноді є варіанти більше доби летіти), та чи потрібно міняти аеропорти (і в такому випадку чи є у вас віза, щоб зробити таку пересадку)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jeffrey Beauty
    wrote on last edited by
    Hello
    1 Reply Last reply
    0
  • t914142291T Offline
    t914142291T Offline
    Татьяна Струк
    wrote on last edited by
    +380665512373 Павло
    1 Reply Last reply
    0
  • t1338005752T Offline
    t1338005752T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Добрий день, чи має хтось рекомендації гарного жіночого перукаря, бажано в даунтаун. Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t814842579T Offline
    t814842579T Offline
    O D
    wrote on last edited by
    Якщо ви будете ходить до коледжу вивчати англійську і будете розмовляти там українською вам теж будуть робити зауваження
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Самий адекватний то LOT
    1 Reply Last reply
    0
  • t5575408702T Offline
    t5575408702T Offline
    Voskanian Feliks
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть будь ласка організації які надають на два тижні безкоштовно житло, номера телефонів, чи через інтернет.
    1 Reply Last reply
    0
  • t759459149T Offline
    t759459149T Offline
    Ekaterina
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Хочу поділитися своїм поганим досвідом купівлі квитків через KIWI!!!!! Я бачила, що багато хто її рекомендує і навіть не здогадаєтесь наскільки вони вас дурять !!! Мені потрібні були квитки з Варшави до Торонто, як і багатьом тут. Дивилася різні варіанти, але ми не спішили брати прямі рейси, навпаки, хотіли подорожувати і трішки погуляти, та й зекономити, звісно ☺️ Я знайшла квитки, це був прекрасний і найдешевший для нас рейс: Варшава - Лісабон(16 годин пересадка)- Азорські острови(22 години пересадка)- Торонто. Скайсканер запропонував купити квитки по 440€ через KIWI, де на сайті треба було викуплять свої чемодани по 6900 та ручна -1700🤬🤬🤬 В нас було багато чемоданів і ціна з квитками разом виходила вже космічні 83 тисячі🤯. ‼️‼️‼️ Я повернулася до скайсканера і дуже уважно прочитала, що ми рекомендуємо KIWI і дуже малесенькими буквами- також ви можете перевірити наявність квитків через офіційний сайт авіакомпанії SATA Azores, який видавав постійно помилку, но все ж таки він відкрився. А там був сюрприз! На сайті зразу показало всі три пересадки та ціна була 440€ з включеним багажем 23 кг та ручною поклажею 8-10 кг!!! Ми на радостях швидко замовили там їх за 53 тис. Це була неймовірна подорож, побачивши Лісабон і Азорські острови, з відвідуванням вулкану та купанню в океані, всім дуже раджу. Чемодани здали в Варшаві, отримали вже в Торонто. Надіюсь, що комусь допоможе мій досвід!
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    CUIAS. Дзвоніть за номером 1-888-557-6133 чи електронним листом на адресу [email protected] вже по прильоту
    1 Reply Last reply
    0
  • t5575408702T Offline
    t5575408702T Offline
    Voskanian Feliks
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t878254774T Offline
    t878254774T Offline
    Твоя карма
    wrote on last edited by
    Доброго дгя чи має хтось контакти масажистів в Оттаві ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha Zelinska
    wrote on last edited by
    Друзі також хочу поділитись неприємним досвідом з kiwi . Якшо коротко ( коротко не буде😂): В мене було три пересадки при кінцевій пересадці в Калгарі мені кинули неправильний посадковий талон , дуже довга і неприємна історія працівники на перевірці багажу зробили одну маленьку помилку через , яку я дуже постраждала, в талоні було написано 11am , а дівчина сказала , що мій літак в 11pm хоча мав бути в 18:45 і до посадки залишалось 45 хв, звісно я не звинувачую її адже вона б не подумала, що літак відлетів в ранку в кінці кінців вина на kiwi!Я перезагружаю додаток і мені вибиває правильний посадковий талон оббігала весь аеропорт я 5 хв не встигаю на літак далі я просто вже з ніг валюсь чесно вам скажу від обезвожнення у ледь я там не відкинулась бо не було і води коли випити, але це ще не найгірше , далі мені допомагає жінка , яка працює в підтримці і ми йдемо до працівників AirFlairLanse пояснюючи всю ситуацію , які нам кажуть ми нічим не можемо помогти дзвонітьна гарячу лінію , ми дзвонимо і через 2 години я отримую безкоштовний білет на вечір наступного дня, АЛЕ я не отримаю ні готелю ні ваучер на їжу бо як вони сказали : це не їх вина посередник зробив помилку в електронній адресі , в додатку kiwi звісно мені нічим допомогли то був взагалі дохлий номер . І я без інтернету і змого оплатити таксі бо не могла привʼязати укр карточку до додатку Lyft після доби дороги мусила шукати собі готель не за 500CAD🙂 Тому будьте обачні з цим додатком…
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags