Ukrainian Ottawa
-
Є сервіси для вирішення капч, вони дешево коштують дуже, я вже перевірив що капча та що там на сайті підтримується сервісами. Повинно працювати, я раніше прикручував сервіси для вирішення капч, но раніше такі не підтримувались, але схоже давно вже і ці вирішуються. По факту люди сидять на іншому кінці і дуже швидко вирішують і відповідь приходить автоматично
-
О 2 ночі треба заходити....
-
Можна зробити щоб кожні 10-20 секунд перевіряло само
-
Спробуй. То було супер якби спрацювало
-
Я вчора о 20.02 без проблем записалася на 3 листопада. Читала що о 20.00 відкриваються вільні місця. Так і є.
-
Сьогодні спробую👀
-
Успіхів 😉
-
Там у назві все написано - я його теж заповнював, якщо конкретні питання по полям - то можу підказати
-
Здравствуйте, а кто то знает что этот за документ , подаю на новый ворк пермит
-
Ні.
-
Привіт. Підкажіть може хтось знає чи потрібна віза в Мексику для українців? Дякую
-
Доброго дня, хто знає, де можна заправити картридж до принтера
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи був у когось досвід, що знаходили хостів в Оттаві? Якщо так, то як саме ви це робили? Буду дуже вдячна, якщо поділитеся🥺❤️
-
Привет, подскажите пожалуйста кто то может помочь сделать правильное resume ?
-
Дякую дуже за відповідь!🙏🏻
-
Хресті в ірисів майже немає.Були пара сімей на icanhelp але десь місяць тому вже не було
-
Добрий день Чи є тут хтось з дівчат это знімає квартиру та шукає когось щоб знімати разом ??
-
Якщо в IT сфері t (дот) me/resume_review
-
Привіт, як усі? Мене звати Якопо зі Швейцарії
-
якщо ви зацікавлені, я розповім вам більше про компанію та дам вам посилання на компанію, щоб подивитися?
30 Jan 2023, 02:32
15214/27944
a day ago