Ukrainian Ottawa
-
А чого житло не шукаєте??
-
а як з адаптацією, роботою?
-
Підтверджую
-
Привіт, в фейсбук групах шукайте, я так само знайшла, живемо вже 7 місяців)
-
Тут дело не в том, что не ищем. Канадцы, многие из них, на лето уезжают в котеджи и в нашем случаем, мы присматриваем за домом.
-
А що за групи ? Можете порадити ?
-
Добре, дякую )
-
В пошуку введіть Оттава й зможете переглянути всі групи, деякі закриті й потрібно долучитися або обговорити своє повідомлення з адміністратором перед публікацією. Там нічого складного, намагайтеся й все вийде)
-
Тематичні по місту, я насправді не сильно вибирала писала майже в кожну що пов'язана з Оттавою, бо їхала саме в це місто.
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР 👩👧👦Делаем сертификат детям 📄💊Корь и полиомиелит ⚓️Морские документы
-
Вітаю всіх 😊 Мене звати Саша, і я представляю команду професіоналів у сфері маркетингу в соціальних мережах. Ми спеціалізуємося на просуванні малого і середнього бізнесу. Знаємо, як налаштувати таргетовану рекламу так, щоб кількість ваших заявок зростала в 2-3 рази! У нашій команді є: - таргетолог; - SMM-спеціаліст; - дизайнер; - спеціаліст по Google та YouTube рекламі. Але наші послуги не обмежуються лише цим: ми також проводимо навчання для тих, хто би хотів самостійно впровадити таргетовану рекламу у свій бізнес. Наша команда навчить вас правильно налаштовувати і аналізувати рекламу, щоб отримати максимальний результат😊 Якщо ви бажаєте збільшити кількість продажів і перевершити конкурентів, пропоную домовитися на початку для безкоштовної консультації,де розберемо вашу нішу,та відповім на ваші запитання ) Врахуйте, таргетована реклама працює на цільову аудиторію, ваші обяви щоденно бачать 1000 людей, і є набагато ефективнішою, ніж звичайні різні чати групи, де ваша інформація може загубитися серед пропозицій ваших конкурентів та важко знайти цільову аудиторію. Щоб домовитися про консультацію, звертайтеся в особисті📩
-
У мене брат в зсу, хочете задонатити ?
-
Як я зрозумів ти часто туда ходиш 😉 І я більше задонатив чим ти п.здабол трусливе
-
Саша іди нахуй, ми на зсу збираємо
-
Чи є в когось місце для роботи, чи може ви знаєте когось, в кого є ?
-
Доброго ранку.
-
ні я більше ні я
-
Владик, ти вже купив гараж ? Мені б треба десь поселитися..
-
неа(
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
30 Jan 2023, 02:32
15254/28110
about 13 hours ago