Ukrainian Ottawa
-
Друзі, може й не доречно 🙏🏻 але питання до жінок. Де знайти сіль для консервування? Чи може і когось є залишок,і бажає поділитися. Дякую 🤗 і всім гарного вечора )))
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ !!!!! Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США щотижня. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати... будь ласка, додайте мені WhatsApp, щоб дізнатися більше +1 (904) 637‑5475
-
Беру дві😡 Ідіть вже в дупу зі своїми пропозиціями, ну чесне слова бісить! Ну хоч один українець повівся на це))
-
Це боти їм байдужі наші обурення, гадаю кращою реакцією буде - натиснути на повідомлення і зробити Report (Spam чи щось інше на вашу думку)
-
Expedia или в группе по билетам
-
В соль простая или морская?
-
Я купила в долараме,солила огурцы,главное не розовая, там же и перец горошком не за все гроши мира три горошины.И банки кстати в Walmartе появились
-
Не Артемсоль конечно в пачках
-
Надеюсь))
-
Простая
-
Та повно солі звичайної, не морської. В фудбейзіку точно є, і в волмарті наче брав
-
Да, Артемсоль теперь будет не скоро… Мы даже в Дюк метнулись, в надежде что там что-то осталось. Спасибо вам за совет 🤗
-
Солити на зиму не буду, звичайно, а задля малосолки підійшла морська. В Україні останній раз, доречі, на зиму все робила морською, бо іншої не знайшлось, то все ок було
-
Та то емоції..😅, задовбало вже
-
Була… ми звісно не всі магазини міста проїхались,але з 10-к точно.
-
Они не в пачках продаються, а в пластиковых бутылках. Соль везде есть
-
Сколько сотен км проехали ? 😂
-
Вот такая
-
Ага, спасибо заглянем в Costco.А такой можно консервировать?
-
Еще и пешком изходили )))😁
30 Jan 2023, 02:32
15420/27982
about 3 hours ago