Ukrainian Ottawa
-
так, ця мережа клінік так і називалась AppleTree
-
господи, ну я і йолоп, видає по першому посиланню appletreepatients крапка com /PatientPortal/Ottawa/WaitTimer/WaitTimes
-
А у цих клінік є якась назва? Бо я не можу знайти в гугл мепс
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Всем доброго времени суток ! ❤️🌞Меня зовут Ирина , я практикующий Астролог и Таролог , я помогу вам решить и разобраться в таких вопросах как : ⁃ ✅ Взаимоотношения с партнерами , делового и любовного характера ⁃ ✅Профессиональные перспектива . Место работы , смена ⁃ ✅Открытие нового дела . Бизнес направление ⁃ ✅Прогноз на Год / Месяц ⁃ ✅Финансы . Источник дохода ⁃ ✅Место жительство . Эмиграция 🌞Астрология : ⁃ ✅Натальная карта ⁃ ✅Детская карта ⁃ ✅Гороскоп совместимости в партнеров в бизнесе и браке ⁃ ✅Гороскоп любви и брака ⁃ ✅Профориентация ⁃ ✅Финансы ⁃ ✅Прогноз на Год / Месяц По всем дополнительным вопросам обращайтесь в личные сообщения 📩 Буду очень Рада помочь !
-
Доброго ранку. Вишліть будь ласка посилання
-
Має бути готовий почати Привіт друзі! ВАМ ПОТРІБНА РОБОТА?? Одразу доступні віддалені посади! Наш фінансовий офіс шукає людей, які мають високий характер і серце, щоб служити іншим. У нас є варіанти роботи з дому. 1. Вільний час: це зобов’язання працювати від 4 до 8 годин 2. Неповний робочий день: це зобов’язання працювати від 10 до 25 годин 3. Повний робочий день: це зобов’язання працювати повний робочий день Години договірні. Досвід не потрібен, лише чиста підготовка. Ми проводимо все навчання та ліцензування.
-
Доброго дня, у звʼязку з переїздом здається квартира в Оттаві, район urbandale, до кінця контракту залишилось пів року з можливістю подальшого продовження, квартира вільна з 1 вересня, на території жилого комплексу є спорт зал, басейн, кінотеатр, сауна та тенісний корт. Всі меблі які є на фото можу залишити безкоштовно, ціна 1650 + комунальні та по бажанню інтернет
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США щотижня. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати... будь ласка, додайте мені WhatsApp, щоб дізнатися більше +1 (904) 637‑5475
-
Всім привіт , шукаємо одного руммейта з першого вересня у 3 bedroom apartment , знаходиться біля downtown ( Bronson centre ) , ціна 720 cad + інтернет + hydro + tenant insurance ( думаю що фінальна сума приблизно 800 ) . Більше подробиць у приватні повідомлення . Гарного дня !