Ukrainian Ottawa
-
Спасибо
-
Вітаю всіх Мене звати Саша, я та моя команда спеціалізуємося на просуванні малого і середнього бізнесу. Знаємо, як налаштувати таргетовану рекламу так, щоб кількість ваших заявок зростала мінімум в 2-3 рази! Опит роботи більш ніж в 20-ти різних нішах по Європі. Також наші послуги не обмежуються лише цим: ми також проводимо навчання для тих, хто би хотів самостійно впровадити таргетовану рекламу у свій бізнес. результати Тощо.. Для початку пропонуємо вам безкоштовну консультацію,де всього за 30-40 хвилин розберемо вашу нішу,відповімо на всі ваші запитання,та розповімо як і чим можемо бути корисним вашому бізнесу,та як зможемо збільшитиваші продажи. Щоб домовитися про консультацію, звертайтеся в особисті📩
-
не, тут в Польше в основном ребята Вроцлав
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1600 доларів за два тижні. Dm про те, як почати
-
Всім привіт , шукаємо одного руммейта з першого вересня у 3 bedroom apartment , знаходиться біля downtown ( Bronson centre ) , ціна 720 cad + інтернет + hydro + tenant insurance ( думаю що фінальна сума приблизно 800 ) . Більше подробиць у приватні повідомлення . Гарного дня !