Ukrainian Ottawa
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1600 доларів за два тижні. Dm про те, як почати
-
Всім привіт , шукаємо одного руммейта з першого вересня у 3 bedroom apartment , знаходиться біля downtown ( Bronson centre ) , ціна 720 cad + інтернет + hydro + tenant insurance ( думаю що фінальна сума приблизно 800 ) . Більше подробиць у приватні повідомлення . Гарного дня !
-
я юрисдикция, я помогу
-
А чи є тут хтось, хто вже цікавився темою покупки власного житла? Мене цікавить наскільки вигідно платити кожен місяць частину кредиту за власне житло, в порівнянні з щомісячною ареною. Тобто якщо аренда приблизно 2к в місяць, скільки приблизно буде коштувати плата за кредит, може є люди які вже вивчали це питання та можуть розповісти свій власний досвід?
-
Багато факторів, але наразі найчастіше не вигідно. Залежно скільки вартість будинку і даунпеймент Я собі рахував що рент в мене 2360, а купити щось Меньше навіть якщо 100к відразу дати, то буде не менше 3600 платити - при тому більша частина це просто відсотки банку. Плюс буде треба платити проперті такс також Але це треба рахувати. Але в форматі що буде плюс мінус як рент ні - це було до того як ціни піднялись вдвічі і більше, і відсоток в 6-7 разів виріс
-
Так і є, в мене діти, один працюю, поки вирішив не купувати, бо дуже мало буде залишатись, майже всі гроші все життя за будинок тільки. Але буде видно, наразі будинки хоч трохи подешевшали, але переважно, старі, то всеодно відсотки виросли і просто тепер платиш ще більше, але чисто банку, а не в свій будинок
-
Завжди вигідно платити за своє власне житло, ніж орендувати. Зворотне тобі скажуть тільки ті, хто орендує. Людина, яка купила будинок і здає його в оренду вклала туди і гроші за будинок, і відсотки для банка, і проперті такс, і іншуранс, і свій заробіток