Ukrainian Ottawa
-
А нові будинки куди дорожче за старі зараз. Раніше було що якщо купуєш до того як будинок побудували, було дешевше, бо декілька років ще добудовують все потім і живеш на будівництві, а тепер навпаки, такі нові ще доросле стали, але плюс що є гарантія на них та довше можна жити без ремонтів
-
Добрий день! Займаюся англійською та французькою мовами понад сім років із носіями мови. Володію ними досконало. Можу надати послуги учням від 10 років у вивченні цих мов з метою адаптації у канадському суспільстві. Якщо є питання, пишіть в особисті повідомлення.
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Вы бы лучше банили и удаляли смс тех, кто пишет про 1400$ за 2 недели. Которые собирают личные данные людей якобы для "перечисления денег" и разводят их потом. Это было бы полезно. А если кому-то интересно что у него на арабском написано, могут использовать переводчик!
-
Друзі, хтось з учасників групи навчається в Algonquin college? Дуже цікаво дізнатися як відбувався вступ і все, що з цим пов’язано. Напишіть у приватні повідомлення.
-
І ще я бачила, що тут хтось ділився контактними даними куратора коледжу Юрія Деркача, нажаль не зберегла їх. Якщо знайдете, буду дуже вдячна🙌
-
Так, вступили цього року. Готувались заздалегідь. Щоб розпочати навчання у вересні документи подавали у лютому. З підготовкою допомогли study ua