Ukrainian Ottawa
-
Хз. Жодного разу не було. Таке враження що ми про різних людей говоримо. Але це мій досвід
-
Напевно про кожного інструктора ходять протилежні відгуки. Я вже бачив подібні
-
Tom Dahdal дуже хороший інструктор
-
Hallo
-
Привет, доброго дня всем. инвестируйте 100 долларов и заработайте 1000 долларов за 24 часа. спроси меня как?
-
facebook com/profile.php?id=100084554573173&mibextid=ZbWKwL
-
Ще є Айхам
-
Порадьте курси в Оттаві /Гатино англ.мови?
-
Ymca
-
Качественные или не очень? И от ymca их предоставят бесплатно?
-
Знаходиться центр оцінки ось тут 240 Catherine St, Ottawa, ON K2P 2G8
-
В Канаді все якісне. Для того, щоб отримати можливість проходити безкоштовні курси англійської, що фінансуються урядом, треба пройти попередню оцінку знань у YMCA. Саме це мала на увазі людина. По проходженню вам запропонують різні варіанти в залежності від вашого рівня, вільного часу та наявних місць у групах
-
Зараз була перерва на літо. З вересня-жовтня стартують багато груп, тож треба як найшвидше пройти оцінювання. Одразу на місці після тесту вам запропонують варіанти, там можете і розпитати що до чого.
-
Дякую дуже Олег. Але чув що десь навчають або приходили суто для вiдмiтки бо преподи нiяки, чув таке вiд людини то ж й питаю...а з мiсцями по рiвням довго можна чекати?
-
YMCA делает оценку вашего уровня бесплатно, потом вам нужно уточнить, как попасть на сами курсы - они вас запишут / помогут записаться в школы, которые ведут курсы для иммигрантов, или вам самим нужно связываться со школами и регистрироваться. И нет, к сожалению, здесь не все качественное. Я попала на один курс французского в Оттаве, где не было программы. Преподаватель решала, что мы будем учить каждый урок, и находила видео в ютубчике и упражнения на бесплатных сайтах, ибо ее метод преподавания «уникальный». Скажем, все методы хороши, НО материал она давала все время уровня А1-А2, а группа была уровня В1 (начало-середина В1) 🤷🏻♀️ А вместо домашнего задания нужно было делать упражнение в онлайн программе, где материал никак не был связан с материалом на уроке. Опыт оказался уникальный 😅
-
В мене у колеги так було - вони поскаржилися на викладача і їм його замінили, тож треба пробувати