Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 63.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t178040417T Offline
    t178040417T Offline
    Valery Lokly 💙💛
    wrote on last edited by
    В мене у колеги так було - вони поскаржилися на викладача і їм його замінили, тож треба пробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Ті курси від YMCA то напевно як повезе. Ті що попалися моїй дружині - просто ніщо. Викладач жінка арабського походження. Вона не дуже напружувалась. Співали пісні арабською🙈 Тупо з Гугл Траслейт сиділи люди різних національностей і перекладали. Єдина користь то було розв'язати язик та навчитись користуватись google translate. Все інше - нуль без палички за півроку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t802924455T Offline
    t802924455T Offline
    Olya Savojskaya
    wrote on last edited by
    Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій 👌 Дівчата,запрошую до себе і ви відразу закохаєтеся в цю процедуру 🫶🏻 Обожнюю свою роботу ❤️ ▫️Працюю швидко 😉 ▫️Ламінування вій найкращою продукцією🔥 Приймаю за адресою: М.Gatineau,р-н Plato. Хочеш неймовірні вії, тоді чекаю у Direct повідомлень 💐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Lykhoshva
    wrote on last edited by
    Добрый вечер всем.Кто подскажет где можно выгодно посмотреть билеты на самолёт по Canada?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5447660778T Offline
    t5447660778T Offline
    RTS 🚀🫶🏻
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Активно проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля! Якщо є охочі взяти участь, то пишіть у свої повідомлення 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandr Pshenichnyi
    wrote on last edited by
    Здравствуйте нужен человек для инсталляции окон .
    1 Reply Last reply
    0
  • t488353602T Offline
    t488353602T Offline
    milniiss
    wrote on last edited by
    Добрый день. Приглашаю на занятия в онлайн школу английского языка 📚🇺🇸 Берем на занятия как детей так и взрослых. Идёт набор на индивидуальные и групповые занятия. По всем вопросам и для записи пиши в директ+ ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Erickson willson
    wrote on last edited by
    ¡Privado! Зараз мій офіс шукає людей, які хочуть працювати вдома. ¡Досвід не потрібен, надається повне навчання! Уникайте необхідності планувати вбрання щоранку та заощаджуйте час на дорогу та гроші н
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Влада
    wrote on last edited by
    Посоветуйте сертифицированного переводчика в Оттаве. Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Flair Air
    1 Reply Last reply
    0
  • t6683773060T Offline
    t6683773060T Offline
    Дмитро Федун
    wrote on last edited by
    Луганськ...Коли у якоїсь тв-рі відкривається рот за 100тис., значить береш жопу в руки і чухаєш на фронт і отримуєш 100тис. Тільки пам‘ятай, ти будеш скидатись на общак, на ремонт авто, часто двигуна, купляти обмундирування, скидатись на тєплік і коптер, якого може не стати наступного ж дня разом з авто, на яке ти вже скидався і яке вже ремонтував. Так що заваліть свої ротяки, насолоджуйтесь тим, що ви не під обстрілами, працюйте, посміхайтесь, вірте в ЗСУ і не забувайте,допомогати,донати ,без вашої допомоги нам не обійтись. І так! Шануйте наших ВОЇНІВ! Вони дають вам можливість прокидатись в своєму ліжку, ціною власного життя та здоров‘я. Тому ми звертаємося до вас,до наших рідних ,українців! Будь ласка,підтримайте,потрібна ваша допомога для  57  бригади 420 батальйон 3 стрілецький взвод, який знаходиться зараз у напрямку Бахмуту для виконання бойових завдань. Ще "на вчора" потрібен автомобіль та хоча б один тепловізор. Потрібен надійний позашляховик, який зможе проїхати в екстремальних умовах та тим самим зберегти життя! Нажаль ще одне ім'я, Володимир Осідач який  виконуючи бойове завдання у Луганській області,21 серпня 2023 року,він отримав смертельне пораненя.Це велика трагедія ,він був мужнім,відвертим,з добрим серцем ,він залишиться для всіх нас героєм!!!🎖 Друзі , знайомі, односельчани, просто небайдужі люди!!!! 🙏Просимо  кожного з вас,  Якщо , ви бачите цей збір про допомогу, не залишайтесь байдужими,долучайтесь, донатьте, поширюйте.🙏 Кожна Ваша гривня найдорожча. Це не соромно закинути 100, 200 і більше грн. Це дуже велика допомога ! Без вашої фінансової допомоги тут у тилу нам не обійтися. 🎯Ціль 120.000 грн. 💳Номер картки 💳UAH(А-Банк)🇺🇦 5366391106491616 UA173395002620001430989900002 Дмитро 💳 UAH(Монобанк)🇺🇦 5375411508278871 UA843220010000026200338278310 Володимир Paypal [email protected] 🇺🇦Шануйте наших ВОЇНІВ!!! Вони дають можливість прокидатись в своєму ліжку, ціною власного життя та здоров‘я.🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    www usatoday com/story/tech/columnist/komando/2022/03/02/beware-10-russia-ukraine-scams-via-email-phone-and-social-media/9342759002/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Про вас в газеті пишуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    🤬ЗАВАЛІТЬ СВОЇ РОТЯКИ🤬 🙏 А також дайте грошей пліз 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5668284198T Offline
    t5668284198T Offline
    Experis Agency
    wrote on last edited by
    Hello!!, We are urgently looking for virtual assistant staffs in Canada for immediate joining Daily wage ; $100-$250 per day, should at least have English knowledge for easy communication, flexible working hours ,training and guidance are provided , if interested message me.
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    В мене є. Можу позичити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    В мене також..думаю це факап гугла…
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Маю так само з вчора
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Хлопчик та Дівчатка,в мене в Гугл мап зникли автобуси 😱, тобто залишився або авто маршрут або пеший. MEYDEY що робити як жити🤷‍♀,а головне питання як це виправити.🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Дуже рада за Гугл та його факап,😂 а як же нам тепер жити 🤔. Чим ще можна користуватися similar to Гугл мап?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags