Ukrainian Ottawa
-
Як це не потребує спеціального навчання???? От вимоги з сайту indeed: Qualifications: • College Diploma in Accounting • 3+ years of experience in Accounting • Knowledge of accounting principles • Proficient in Microsoft Excel • Excellent attention to detail • Multi-tasking skills, accuracy and attention to details • Ability to thrive in a fast-paced environment • Strong work ethics; Adaptable to change • Ability to work independently or as a team member • The ability to meet tight deadlines
-
Я онлайн-ріелтор і шукаю простого персонального помічника, який би працював зі мною з дому чи офісу. Досвід не потрібен, викладаю. Напишіть мені (більше запитів.
-
Привіт Я Валеріана Зараз в Оттаві Дівчата, Срочно якщо комусь потрібна кімната в районі Glebe and close to Landsdowne І кімната простора В домі де арендують тільки дівчата. Я буду їхати тому Срочно шукаю на заміну для аренди цієї кімнати Прошу якщо хтось хоче чи комусь порадити будьласка відпишіть !!!!! Хоч в понеділок вже заїжджайте !!!!!
-
Fraser Institute
-
6,5 низький рейтинг? Я вам розкажу про низький)) Це біля мого будинку паблік скул рейтинг 4. І так, там соціальне дно, так мені один канадський вчитель і сказав. Тому... було б звісно зручно обох дітей туди відправити (бо школа має всі ступені), але відправили в різні боки від нашого будинку (потрібна була elementary та secondary school), благо не так далеко (католицькі школи) і задоволені вибором. Звісно завжди хочется школу з рейтингом 10)
-
Тимчасове житло для новоприбулих. Всім привіт, якщо хтось планує приїхати в Оттаву в кінці Жовтня і шукає житло на перший час, поки не знайде своє, то можу запропонувати нашу квартиру повністю мебльовану з усіма зручностями в самому центрі міста поруч з каналом. Якщо актуально то пишіть особисте повідомлення для деталей.
-
Як перевірити рейтинг школи? Дякую
-
Мабуть більше людей зможуть відповісти у групі Вождение в Канаде t. me/drive_in_canada *пробіли прибрати в лінку
-
I’m a nurse anyone can dm for checkup and treatment
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Hello Looking for someone who can work Saturday and Sunday weekends Good day.