Ukrainian Ottawa
-
Ми отримали паспорт в липні
-
⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
-
ваш син в канадську школу ходив? Ні? Ну так ще в Канаді ходе в католицьку, мені-то що? Але не жалійтесь пітім що там багато кцпні, бо вони там свої скрепи "блюдуть" ))). Щоб ні дай бог іхній дитині про гея не розказали. А там розказують про ґеїв теж! Яка несподіванка!
-
А чому ви бачите тільки те що ви хочете бачити🤔,де я сказала що в паблік не вчать мову чи математику? Я сказала в нашій школі яка була католицька,не було жодного слова про те, що не треба знати маленьким дітям. Я НОРМАЛЬНО ВІДНОШУСЬ ДО ЛЮДЕЙ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ.
-
Мій син ходив в католицьку школу правда не Канаді,мені подобалось що дітей вчили мовам ,математики,а не розповідали що чоловік може спати з чоловіком і народжувати дітей і це нормально,або навпаки жінка з жінкою,а те що вони кожен ранок молилися на 3 мовах аж ніяк не погіршило йому життя 🤷♀. Звичайно кожен сам обирає собі і дітям дорогу.