Ukrainian Ottawa
-
Компанія, де я працюю, шукає сисадміна. Якщо комусь цікаво пишіть
-
Привіт Можливо хтось зможе роздрукувати картинку на вафельному папері? Потрібно на завтра )
-
⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
-
Хто в нас в Канаті 🤔що там трапилось, чоловік каже передали по новинам що стрілянина і багато швидких поїхало,ми хоть в не канаті але вже хвилин 10 швидкі носяться.
-
Вибачаюсь🙈чоловік не вірю зрозумів,стрілянина була в нашому районі HUNT CLUB,а він не знаю чим слухав. В нас досі швидкі і поліція гоняє .
-
так росіяне і українці вважають католицькі школи краще за public schools. Не знаю звідки вони це беруть. Канадці так не вважають. Це залішки старої системи коли більшість шкіл були католицькі.
-
✌️well done! ❤️
-
😂😂😂 взагалі-то мій син ходить до канадської паблік скул🤷♀.
-
ваш син в канадську школу ходив? Ні? Ну так ще в Канаді ходе в католицьку, мені-то що? Але не жалійтесь пітім що там багато кцпні, бо вони там свої скрепи "блюдуть" ))). Щоб ні дай бог іхній дитині про гея не розказали. А там розказують про ґеїв теж! Яка несподіванка!
-
я вважаю всі однакові? Да я кажу за Канадські школи. Навіщо мені ваша школа?
-
На це ваш допис був мій коментар що до школи в яку ходив мій син. То питання до вас,ви вважаєте що всі католицькі школи однакові 🤔. Те що всі школи різні я дуже добре знаю.
-
до чого тут ваша католицька школа якщо вона не в Канаді? Чи ви вважаєте що католицькі школи всюди однакові?
-
Мені особисто ніхто не може це розповісти тому-що,в мене є свій ум . А питати в школі в дитини без присутності батьків ким вона себе відчуває не вважаю нормою 🤷♀
-
А чому ви бачите тільки те що ви хочете бачити🤔,де я сказала що в паблік не вчать мову чи математику? Я сказала в нашій школі яка була католицька,не було жодного слова про те, що не треба знати маленьким дітям. Я НОРМАЛЬНО ВІДНОШУСЬ ДО ЛЮДЕЙ НЕТРАДИЦІЙНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ.
-
а в пaблік school мову і математику не вчать? Як гарно що в нашій public school нема ні кцпів, ні когось ще з ех USSR , вони всі в католик school
-
Оттава! Район Nepean! Algonquin college! Манікюр +вирівнювання гелем +гель лак 45$ (однотон) Педікюр +гель лак 45$ 6138906593 Оля
-
Мій син ходив в католицьку школу правда не Канаді,мені подобалось що дітей вчили мовам ,математики,а не розповідали що чоловік може спати з чоловіком і народжувати дітей і це нормально,або навпаки жінка з жінкою,а те що вони кожен ранок молилися на 3 мовах аж ніяк не погіршило йому життя 🤷♀. Звичайно кожен сам обирає собі і дітям дорогу.
-
Ви мене вибачте, може там все дійсно так, як ви пишете..я не в курсі, правда. Але читаю це повідомлення, ваше останнє і наче кацапську пропаганду про загнівающій запад чую..🫣
-
в моєї подруги діти ходили в католик school - хресті малюють, попів, утром молитву співають, ну і про геїв обов'язково розказують і про "ким себе відчуваеш" запитують. А як же? Навчальна програма вона в Канаді одна. Тільки там ще й релігія на добавок.
-
Латіноси дуже віруючі католики.
30 Jan 2023, 02:32
16183/27847
about 8 hours ago