Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Тому-що вони релігійні тому і віддають перевагу католицькій школі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Ніхто не каже що вони краще за паблік,просто цього року дуже великий пресінг на школи що до blue and pink and.... що навіть католицька школа цього року вивісила їх прапор.Хоча я особисто абсолютно нормально до таких ставлюся аби не лізли до моєї дитини в сім'ї.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    А їм вони навіщо? Саме католицькі школи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t814842579T Offline
    t814842579T Offline
    O D
    wrote on last edited by
    католицькі школи тримаються завдяки іммігрантам з Латинської Америки. Ну і розповсюджують чутки що вони краще за паблік, шоб іх зовсім не закрили.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Були випадки наші дівчата писали що в школах у дітей питали ким вони себе почувають хлопчиком чи дівчинкою 🤷‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    А шо там в паблік скул навʼязують? Моя донька поки у кіндергарден при паблік скул, але я все більше спілкуюсь с нашими і все більше і більше схиляюсь до пошуку католицької школи. Тому питаюся бо цікаво шо варто очікувати..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Моя думка що канадці ,не знаю з чим це зв'язано, можливо з тим що до якогось моменту тут жили native і вони поклонялися ідолам,потім британці,хоть і християни,але все частіше бачу атеїстів серед них ,а ми, українці все ж більше релігійні тому мабуть ми в вибираємо католицьку школу де має бути вірне вівченя сім'ї, а не те, що зараз нав'язують в public school 🤷‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • t5318304060T Offline
    t5318304060T Offline
    Lera
    wrote on last edited by
    Привіт! Мене звати Лєра😊 Я хотіла б запропонувати вам свої послуги як SMM-фахівця. Я можу допомогти вам підвищити видимість вашого бренду, залучити більше аудиторії та розробити ефективні стратегії. Якщо вам потрібна допомога з керуванням соціальними медіа-платформами, створенням контенту чи аналітикою, звертайтесь до мене. Рада допомогти вам досягти ваших цілей в онлайн-просуванні. За більш детальною інформацією пишіть в особисті ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6229276548T Offline
    t6229276548T Offline
    Verif/ Work 07:30-23:50
    wrote on last edited by
    ⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
    1 Reply Last reply
    0
  • t6524055242T Offline
    t6524055242T Offline
    Hello
    wrote on last edited by
    Шукаємо бажаючих працювати вдень або у вихідні. Будь ласка, напишіть мені в личку, якщо хтось зацікавлений. повинні знати базову англійську мову та бути віком від 20 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Там нужно было купить входной билет на сайте фестиваля(продажа закрылась 30.08 в 24.00),но вчера я видела при входе тоже типа касс и везде них стояли люди,возможно покупали браслеты для катания(типа как у нас лунапарк приезжал),а может и билет на один день.Шаров к сожалению не дождалась,т.к.выходной и последний автобус был,но может их и не было из-за ветра
    1 Reply Last reply
    0
  • t6229276548T Offline
    t6229276548T Offline
    Verif/ Work 07:30-23:50
    wrote on last edited by
    ⚠️❗️ Заробляйте за реєстрацію ❗️⚠️ 📌 ➡️Швидкі гроші 💰✅ ➡️Швидко зареєструватися ✅ ➡️Zencom ➡️Мудро ➡️Підсумок ➡️Біти ✔️Швидко оплачує реєстрації 🌐 ✔️Банківська карта - 15-20 хвилин📌 ✔️Крипто USDT - 🌐 20-30 хвилин ✅ ◀️Я куплю телефон з обліковим записом Revolut◀️ Або зареєструйте Revolut на офісному телефоні ✅ Можлива зустріч у Варшаві. ✅ Графік роботи 🇮🇩 Час офлайн роботи в офісі - 08:30 - 16:30 7/5 🕣-🕟 Час онлайн роботи офісу - 00:00 - 24:00 7/7 🕧-🕧 🆘ПОПЕРЕДЖЕННЯ🆘 тільки насправді @Pracownic ✅
    1 Reply Last reply
    0
  • t6478144984T Offline
    t6478144984T Offline
    Luke Shawn
    wrote on last edited by
    Привіт, якщо вас цікавить робота на неповний робочий день або повний робочий день, надішліть повідомлення в дм, зараз я найму.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Чому спамери можуть писать нескінченно і норм, а посилання заборонені в каналі? Адміни, відкрийте можливість постити посилання, гірше ніж є не буде 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    Может оплатили, как рекламу?))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t127887645T Offline
    t127887645T Offline
    Mariа
    wrote on last edited by
    🇨🇦📚 Реєстрація на Курси Буккіпінгу Якщо ви у Канаді та не можете знайти роботу, або набридло працювати на своїй роботі за копійки. Або ви плануєте приїхати в Канаду та не хочете працювати в продажах/клінінгу/будівництві, ця професія для вас! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! 4. Ніякого досвіду не потрібно! Ніяких математичних знань. Усі можуть навчатись з будь-якої точки світу! Навчання триватиме онлайн 2 місяці з унікальним бонусом! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, вам нададуть рекомендаційний лист від нашої фірми і ваш куратор буде вашою reference person – такого немає на жодних інших курсах! Зараз діє акційна ціна всього $100❗️ Не впустіть свій шанс! Реєструйтесь на сайті. Посилання на сайт в Приватні Повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t5447660778T Offline
    t5447660778T Offline
    RTS 🚀🫶🏻
    wrote on last edited by
    Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t323010553T Offline
    t323010553T Offline
    Tеtiana Piatkovska
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t783819591T Offline
    t783819591T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    В чайнатауне в спеціалізованих магазинах з різними чаями і травами має бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    В университете все учатся за деньги. Но берут кредиты на образование.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags