Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    shampupsik
    wrote on last edited by
    1. У мене kodoo (Telus) на 40 за 40$ 2. Банк BMO. Задоволена банком, відкрила savings account і шось туди клала і через три місяці мені подарували 300$. 3. Живу в Гатіно. Це дешевше, але є мінуси. Добиратися до Отави на автобусі довше. На машині немає різниці. 5. Щодо посуду і техніки я вважаю не треба нічого привозити. Багато посуду можна купити будь якого по 1-3$. Базову Техніку можна купити дешево або знайти безкоштовно. Сама коли зʼїжджалися з хлопцем роздали багато посуду, тостер, мікрохвильову, відра і тд 4. 5.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    Можеш не вказувати, все одно вони тут відповідають рідко та повільно
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t200752244T Offline
    t200752244T Offline
    Svitlana Кhomenko
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть, будь ласка, можливо хтось їздить машиною з Оттави (Ванієр) до Канати (Kanata North) на роботу щодня? Мені треба їздити в офіс тричі на тиждень. Якщо по дорозі, то могла б розділити з вами витрати на пальне. Пишіть у приват. Домовимося за деталі. Щиро дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BBB
    wrote on last edited by
    Написав в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • t1130808426T Offline
    t1130808426T Offline
    Olga Zvonok
    wrote on last edited by
    Мені відповіли, коли я ще не була в Канаді. Я написала (вже особисто в емейлі), коли буду в Канаді і ми домовились про співбесіду. В резюме вкажіть Вашу mail адресу та перевіряйте вхідні. Бажаю успіху!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t335031685T Offline
    t335031685T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Я вказувала адресу ( бо було що вказати до приїзду) але не скажу що допомагає 😅 за межами повільно, в Канаді також повільно. Я би можливо на вашому місці просто вказала місто і провінцію, нехай буде; а так, вони всеодно побачать де був останній досвід роботи і коли закінчили працювати)
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Можете не писати. Тільки якщо у вас якась мега затребувана і унікальна професія-то пишіть як є.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t610984022T Offline
    t610984022T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Доброго дня, пишу сюди на рахунок житла так як в нас з хлопцем склалась неприємна ситуація. Ми в цю п’ятницю прилітаємо в Оттаву і не маємо де залишитись… нажаль власник квартири з яким ми наперед домовились не відповідає на дзвінки і не реагує на повідомлення .. тому розрахувати нема на що… Можливо ви порадите де можна знайти на перший час житло за адекватні ціни, чи можливо хтось з вас винаймає кімнату/квартиру? Буду дуже вдячна🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BBB
    wrote on last edited by
    Але то тимчасове. На перший час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    BBB
    wrote on last edited by
    Напевно найдешевша опція це мотель, не плутайте з готелем. Чи може є волонтери
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Зв'яжіться з ріелтором в Оттаві, Olga Richer, може вам пощастить знайти щось швидко (613)265-2354
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    В Оттаві можна заселитися у безкоштовний готель, можете написати/подзвонити у волонтерську організацію (цей варіант працює тільки якщо ви ще не брали цю опцію в інших провінціях)
    1 Reply Last reply
    0
  • t662793186T Offline
    t662793186T Offline
    Annna
    wrote on last edited by
    Скористайтеся пошуком в цій группі по цій назві CUIAS
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Саша
    wrote on last edited by
    чому ви вказали, що ви з 77аебр дшв, хоча в документах вказана в/ч 4350, а це 46 аебр дшв
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Може хтось знає як «передається» рент? Що стається з safety deposit? Як взагалі ця процедура проходить? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Мене перевели
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YehorovEddy️
    wrote on last edited by
    Привіт, е вільна кімната в Orléans, Ottawa біля будинку автобусна зупинка, 10 хвилин магазин, ціна 600$ + комунальні Дім повністю готовий до життя. Шукаему дівчину або жінку, Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags