Ukrainian Ottawa
-
Привіт, е вільна кімната в Orléans, Ottawa біля будинку автобусна зупинка, 10 хвилин магазин, ціна 600$ + комунальні Дім повністю готовий до життя. Шукаему дівчину або жінку, Дякую
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 535--5162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
Красуні привіт♥️ Мене звати Владислава(я ліцензований майстер з оформлення брів та ламінації вій) ✨Роблю усе, щоб Ваш погляд завжди був красивим та доглянутим🥰 📎Працюю тільки якісними матеріалами Ти отримаєш⬇️ ⏺якісно виконану роботу ⏺приємне спілкування(чи його відсутність, якщо потрібно😅) ⏺рекомендації та поради щодо догляду ❗️Також у мене діють накопичувальні знижки 6-та процедура ➡️ -50% 📍Vanier, Ottawa 🚖також працюю на виїзд
-
Сегодня были в PI CO. Вестборо районе Оттавы, они нанимают сейчас на работу.
-
Приблизно так було пару місяців тому
-
70 + 50 рентген + 20 скачати крові
-
Доброго дня,скажіть будьласка,яка ціна зараз медогляду,можливо хтось проходив зараз?Дякую
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
Привіт. Хтось шукає роботу на парт-тайм? З 11 ранку до 4-5 вечора. Робота в хорошому колективі, але важка і платять мало, але якщо хтось в скрутній ситуації - пишіть. Знання мови не обов'язкове.
-
Part time job available, Dm now and drop your resume
-
Доброго дня😊 я дуже вибачаюсь що звертаюсь до вас , я хотіла попросити про допомогу 🙏 бо я вже не знаю що робити....Мій молодший син дуже захворів, а ліків нажаль немає ніяких 😭😭і грошей на них в мене немає зовсім Чи можна будь-ласка попросити трохи грошей у борг?🙏🙏 Щоб купити ліки та трішки продуктів для дітей..(( Я буду вам безмежно вдячна за допомогу, та обіцяю що через декілька днів все поверну.. Пробачте будь-ласка що довелося писати про це, просто іншого вибору просто немає....🥺🥺 4314 1402 0624 9283 PayPal [email protected] Дякую❤️🙏
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂