Ukrainian Ottawa
-
У меня g1 сейчас готовлюсь g full если не здам тогда только g 2
-
Нет
-
Потом сдать gfull
-
Сдать g2
-
Если стаж больше двух лет то можно сразу g full
-
А от 8 до 12 месяцев нужно учится и идти сдавать на g2?
-
А g2?
-
Всмысле g1 и запись на gfull?
-
I am looking for a person who wants to do a part-time job online
-
Дякую🙏
-
Я коли брала папірець G1після здачі ,то дівчина яка видавала його сказала мені і обвела дату ,що в мене є 6 місяців. То ж так краще букайте апаойтмент і ХАЙ ЩАСТИТЬ ВАМ.
-
Ні, там на сайті є графік роботи, просто приходите та забираєте
-
Дякую. Але единий папірець що був це тимчасові права, які вже замінені на пластик. Там нічого не було вказано. Добре, я зрозумів що в мене часу обмаль до кінця вересня...
-
Українці підкажіть будь ласка,для того щоб забрати паспорт з консультантва не треба букати апаойтмент 🤔,чи все ж таки треба.
-
Так, є обмеження якщо не помиляюсь то ж 6 місяців з дати отримання G1 для того щоб зареєструвати на G full. У вас має бути дата в паперці.
-
Авжеж мав українські права.
-
‼️ Даю безкоштовні цікаві та корисні онлайн-уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Якщо не мали українських прав, то здавати на g2 можно після 1 року практики g1, або 9 місяців, якщо закінчите автошколу. Після успішної здачі g2 - їздите рік і потім можна здавати на gfull
-
Привіт, я отримав водійське G1 1 квітня, чи є якесь обмеження по часу на запис та отримання G Full? Зараз закінчуется 6 місяць...
-
Можете звісно, коли ми тількі приїхали в Оттаву знімали на airbnb частину будинку за 1300. В нас був двоповерховий будинок в якому 4 окремі квартири з власною кухнею і ванною, спільний був тількі хол щоб виходити на вулицю. Також був окремий вихід на задній двір з зоною барбекю. І парковка для авто біля будинку. І таких варіантів тут багато.
30 Jan 2023, 02:32
Post 16634 of 27575
about an hour ago