Ukrainian Ottawa
-
⁉️ Пoчeму у кoго-то пoлyчaeтся сoздавать жизнь мeчты, а у кoго-то нeт⁉️ Вы cмoтpeли Фильм " Сeкpет" ❓ Читaли "Тpaнcepфинг peaльнocти"❓ Oтвeты, кaкие инcтpyмeнты paбoчиe, а кaкие нeт ты нaйдeшь нa Мacтep-клacce 🎁"Aлгopитм испoлнeния жeлaний"🎁 🌀Рeгиcтpиpyйcя yжe ceгoдня Пocтaвь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Hью Йopкy. Пepeхoди в кaнaл Ccылкa в oпиcaнии пpoфиля Нa кaнaлe coздaниe из бyдyщeгo ты тaкжe мoжeшь пoлyчить бecплaтныe ceccии, кoтopые ты мoжeшь нaйти нa кaнaлe: 🌍 здopoвoе тeлo 🌍 ПpoЗpeниe 🌍 бeзoпacнocть 🌏 coздaниe с зeмлeй 🌍 инcтpyмeнты для yвeличeния финaнcoвoгo пpocтpaнcтвa 🧠Paбoтa с мышлeниeм ⚒Aлгopитмы и инcтpyмeнты для иcпoлнeния твoих жeлaний 🧲Пpaктики для coздaния жизни мeчты в лёгкocти 💪 здopoвoе тeлo 🚀Мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии для coздaния кoммyникaции сo всeлeннoй и измeнeния peaльнoсти.
-
‼️ Даю безкоштовні цікаві та корисні онлайн-уроки дітям з розробки додатків, ігор, анімації та сайтів‼️ Дитина отримає необхідні навички та зможе застосовувати їх. Також поділюся безкоштовним навчанням за програмами на основі штучного інтелекту. Хто хоче, пишіть, все відправлю👌🏻
-
Візьму з задоволенням)
-
Ще у звʼязку з переїздом віддам: -різне спортивне приладдя -невеличка корзинка для Великодня з білими хустками -2 шапки “Mazda” нові, теплі -клавіатура провідна Також забирати в районі Рідо.
-
Віддам лежанку в комплекті з мишкою) Не полюбилися) Забирати у центрі біля Рідо.
-
Власне я його вибрала, бо його радили новоприбулі. Але у мене, на жаль, дуже інший досвід через рік від них
-
Надта верагодна
-
здається ті ATACMS вже лежать в штабі чорноморського флоту 🙂
-
В новостях прошло 15 мин назад Байда дал ракеты АТАСМС
-
Надеюсь Канада даст што то из оружия
-
Зеленського мабуть
-
Ні разу не чув від Каза щось подібне до "какая разніца" Брав у нього 2 заняття. Перше було безкоштовним. Це пропозиція була спеціально для новоприбулих українців. Тобто він нас підтримує а не "какую разніцу"
-
‼️ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР‼️ 18.09.2023 у меня случились преждевременные роды. Сейчас ребенок находится в реанимации, борется за свою жизнь. В больнице занесли инфекцию ребенку ,но пока не понятно какую, берут анализы бак посев и тд., а это не так быстро . Сейчас нужно спасать моего малыша он совсем кроха, сам не кушает не как, находится под кислородом. Лечение и поддержка маленького организма драгоценна. Помогите спасти мою крошку🙏 Номер моей карты. 5375524800177730 На данный момент он стабильно тяжёлый 🙏
-
Нас записали за тиждень на банк. Але в середині провели дві години. Я і двоє дітей
-
Я проходила на банк у вівторок: дорослий 150, дитина 100
-
Ну можливо. Але на банк стріт поки запис далеко