Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t454956630T Offline
    t454956630T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    Добрий день! Мене звати Діана та мені 19 років. Нещодавно я переїхала до Оттави. Зараз я активно шукаю роботу. Володію англійською на високому рівні. Вивчаю маркетинг. Два роки тому почала захоплюватись маркетингом в соціальних мережах (SMM). Проходила з цієї сфери курси та маю сертифікати. У моєму досвіді є декілька проектів з веденням соціальних сторінок. Надаю такі послуги: *ведення соціальних сторінок *дослідження цільової аудиторії та конкурентів *створення smm та контент-стратегії *таргетинг за допомогою Ads Manager *просування ваших сторінок. Якщо комусь цікаво, то пишіть:). Або може знаєте людей, які потребують SMM-спеціалістів. Буду рада співробітництву☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kudria
    wrote on last edited by
    Можно я запишуся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kudria
    wrote on last edited by
    Валерія, на яку годину?
    1 Reply Last reply
    0
  • t438531350T Offline
    t438531350T Offline
    Lera Tamlawi
    wrote on last edited by
    Чи є бажаючі зробити резюме за Канадським стандартом? Завтра, вівторок, 3 січня, маємо місце на 1 годину дня В офісі OCCSC Ottawa - 400 Cooper Street, офіс 2000 або через Zoom. Індивідуальна безкоштовна консультація з професійним кар'єрним тренером ДОРІС ХАДДАД Яку допомогу ви можете отримати?: - Складання та редагування резюме - Підготовка до співбесіди - Написання супровідного листа Реєстрація на [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t576028701T Offline
    t576028701T Offline
    Ірина Максимів
    wrote on last edited by
    СЕЗОН ПІЛІНГІВ 🙂 Хімічний пілінг - це косметологічна процедура, дія якої направлена на прискорення процесів відновлення певних шарів шкіри, поліпшення її зовнішнього вигляду та продовження молодості. ​Найбільш часто пілінг застосовується для: 1⃣профілактики та корекції ознак старіння (підвищення тонусу шкіри, гладкості, сяяння) 2⃣шліфування зморшок, рубців, розтяжок 3⃣«проблемної шкіри» (звуження пор, зменшення жирності шкіри, етап лікування вугрової хвороби, її наслідків) 4⃣усунення пігментних плям Правильне планування та проведення курсу процедур пілінгу гарантує бажаний ефект та якісний результат.😌 ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДЛЯ ЗАПИСУ Я косметолог з багаторічним стажем. Якщо цікавлять інші процедури по догляду за обличчям звертаєтеся. З радістю допоможу 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t477159539T Offline
    t477159539T Offline
    Galyna
    wrote on last edited by
    Привіт, як відмінити автоматизовані платежі , які самі стягуються з карти. Банк ВМО, все передивилася і не можу знайти в додатку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Так, можна перездати одразу, якщо немає черги, або знову стати в чергу і зачекати. І здаєте лише один блок Тому ті хто ще не здав, то зверніть увагу на ці питання
    1 Reply Last reply
    0
  • t366822467T Offline
    t366822467T Offline
    Mariia Fevralitina
    wrote on last edited by
    Да, многие на этом валят:( у меня все ошибки, которые были - тоже были на вопросе о штрафных баллах и на ограничениях с G1. Кстати слышала, что можно на месте пересдать тот блок, который завалил. Типа весь тест пересдавать не нужно. Не знаю насколько правда
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Можливо, у мене були помилки в першому блоці. На питаннях про штрафні бали 🫣 І я була впевнена, що чотири на весь тест
    1 Reply Last reply
    0
  • t366822467T Offline
    t366822467T Offline
    Mariia Fevralitina
    wrote on last edited by
    Вы можете допустить до 8 ошибок, до 4 в каждом блоке. Никого не ввожу в заблуждение. Выше написали то же самое, что и я. Возможно, Вы сделали более 4х в одном блоке.🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Ви вводите людей в оману, я зробила 5 і перездавала, щось мені шансу на 8 не було 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Ми з чоловіком займалися з Айхамом і здали іспити на G full в грудні. Він 9 років жив в Києві і, звичайно, повністю підтримує Україну, розуміючи, що відбувається. На фейсбуці навіть вказав 2 мови - українську і англійську, бо не хоче вчити росіян. Розмовляє російською, сам з Палестини. На машині герб України, так що тут можете не переживати, якщо не хочете займатися з російським інструктором
    1 Reply Last reply
    0
  • t306477604T Offline
    t306477604T Offline
    Svitla
    wrote on last edited by
    Щодо автошколи, то чула інформацію від канадців, що страховка на авто буде дешевше, якщо навчались в автошколі - BDE курс називається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306477604T Offline
    t306477604T Offline
    Svitla
    wrote on last edited by
    Всім привіт, я ніколи не водила до переїзду в Канаду. Вивчала правила дорожнього руху самостійно з 0 і здала на G1, зараз навчаюсь на G2, щоб мати змогу здати через рік. На G1 2 тести - правила водіння та дорожні знаки по 20 запитань. Можна до 4 помилок в кожному тесті. Перездача, здається, 16$. Можна здавати необмежену кількість разів. Можу скинути матеріали, по яких готувалась, в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    О, дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    40 питань, 4 помилки
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Не зимувала, але ми знімаємо будинок і на сайті написано, коли ми за своєю адресою можемо винести ялинку(не знаю ще як на практиці). Але можливо знайдете інформацію для себе ottawa.ca/en/garbage-and-recycling
    1 Reply Last reply
    0
  • t618023612T Offline
    t618023612T Offline
    Artur
    wrote on last edited by
    Скільки питань в тестах,і скільки помилок можна допускати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Y🍓
    wrote on last edited by
    Громадо, таке питання ..є тут ті хто вже зимував в Канаді?) мене турбує питання про утилізацію ялинок)) я була впевнена шо ми просто винесемо нашу ялинку коли захочемо на смітник і все, а тут побачила відео нашої дівчини, яка каже шо тут їх збирає спец машина в якісь певні дні, якщо завтикав то везеш сам у спец пункт і здаєш за гроші..це правда?🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Головне вірте в себе 💪 Якщо маєте досвід в Україні, чи інших країнах, то все вийде. У мене був хороший інструктор в Україні , вчив на результат. І розумію, що Ви не хочете платити гроші не українцям, але мій досвід здачі з Ігорем позитивний. Чоловік не здав з поляком(вибачте я забула, як його звати), годину попрактикуватися з Ігорем і здав на G2.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags