Ukrainian Ottawa
-
СЕЗОН ПІЛІНГІВ 🙂 Хімічний пілінг - це косметологічна процедура, дія якої направлена на прискорення процесів відновлення певних шарів шкіри, поліпшення її зовнішнього вигляду та продовження молодості. Найбільш часто пілінг застосовується для: 1⃣профілактики та корекції ознак старіння (підвищення тонусу шкіри, гладкості, сяяння) 2⃣шліфування зморшок, рубців, розтяжок 3⃣«проблемної шкіри» (звуження пор, зменшення жирності шкіри, етап лікування вугрової хвороби, її наслідків) 4⃣усунення пігментних плям Правильне планування та проведення курсу процедур пілінгу гарантує бажаний ефект та якісний результат.😌 ТЕЛЕФОНУЙТЕ ДЛЯ ЗАПИСУ Я косметолог з багаторічним стажем. Якщо цікавлять інші процедури по догляду за обличчям звертаєтеся. З радістю допоможу 😉
-
Так, можна перездати одразу, якщо немає черги, або знову стати в чергу і зачекати. І здаєте лише один блок Тому ті хто ще не здав, то зверніть увагу на ці питання
-
Да, многие на этом валят:( у меня все ошибки, которые были - тоже были на вопросе о штрафных баллах и на ограничениях с G1. Кстати слышала, что можно на месте пересдать тот блок, который завалил. Типа весь тест пересдавать не нужно. Не знаю насколько правда
-
Можливо, у мене були помилки в першому блоці. На питаннях про штрафні бали 🫣 І я була впевнена, що чотири на весь тест
-
Вы можете допустить до 8 ошибок, до 4 в каждом блоке. Никого не ввожу в заблуждение. Выше написали то же самое, что и я. Возможно, Вы сделали более 4х в одном блоке.🤷♀️
-
Ви вводите людей в оману, я зробила 5 і перездавала, щось мені шансу на 8 не було 😁
-
Ми з чоловіком займалися з Айхамом і здали іспити на G full в грудні. Він 9 років жив в Києві і, звичайно, повністю підтримує Україну, розуміючи, що відбувається. На фейсбуці навіть вказав 2 мови - українську і англійську, бо не хоче вчити росіян. Розмовляє російською, сам з Палестини. На машині герб України, так що тут можете не переживати, якщо не хочете займатися з російським інструктором
-
Всім привіт, я ніколи не водила до переїзду в Канаду. Вивчала правила дорожнього руху самостійно з 0 і здала на G1, зараз навчаюсь на G2, щоб мати змогу здати через рік. На G1 2 тести - правила водіння та дорожні знаки по 20 запитань. Можна до 4 помилок в кожному тесті. Перездача, здається, 16$. Можна здавати необмежену кількість разів. Можу скинути матеріали, по яких готувалась, в особисті.
-
40 питань, 4 помилки
-
Не зимувала, але ми знімаємо будинок і на сайті написано, коли ми за своєю адресою можемо винести ялинку(не знаю ще як на практиці). Але можливо знайдете інформацію для себе ottawa.ca/en/garbage-and-recycling
-
Громадо, таке питання ..є тут ті хто вже зимував в Канаді?) мене турбує питання про утилізацію ялинок)) я була впевнена шо ми просто винесемо нашу ялинку коли захочемо на смітник і все, а тут побачила відео нашої дівчини, яка каже шо тут їх збирає спец машина в якісь певні дні, якщо завтикав то везеш сам у спец пункт і здаєш за гроші..це правда?🤪
-
Головне вірте в себе 💪 Якщо маєте досвід в Україні, чи інших країнах, то все вийде. У мене був хороший інструктор в Україні , вчив на результат. І розумію, що Ви не хочете платити гроші не українцям, але мій досвід здачі з Ігорем позитивний. Чоловік не здав з поляком(вибачте я забула, як його звати), годину попрактикуватися з Ігорем і здав на G2.
-
А ще наче можна було в той же день, коли не здали на G, одразу піти здавати на G2. В мене чоловік також не здав на G. То записався на наступний день, то екзаменатор його запитав, чому він вчора не перездав
-
Чула просто таку інформацію, що якщо система пропускає, то можна. Але дійсно краще уточнити. Можливо є якісь зміни