Ukrainian Ottawa
-
Вы можете допустить до 8 ошибок, до 4 в каждом блоке. Никого не ввожу в заблуждение. Выше написали то же самое, что и я. Возможно, Вы сделали более 4х в одном блоке.🤷♀️
-
Ви вводите людей в оману, я зробила 5 і перездавала, щось мені шансу на 8 не було 😁
-
Ми з чоловіком займалися з Айхамом і здали іспити на G full в грудні. Він 9 років жив в Києві і, звичайно, повністю підтримує Україну, розуміючи, що відбувається. На фейсбуці навіть вказав 2 мови - українську і англійську, бо не хоче вчити росіян. Розмовляє російською, сам з Палестини. На машині герб України, так що тут можете не переживати, якщо не хочете займатися з російським інструктором
-
Всім привіт, я ніколи не водила до переїзду в Канаду. Вивчала правила дорожнього руху самостійно з 0 і здала на G1, зараз навчаюсь на G2, щоб мати змогу здати через рік. На G1 2 тести - правила водіння та дорожні знаки по 20 запитань. Можна до 4 помилок в кожному тесті. Перездача, здається, 16$. Можна здавати необмежену кількість разів. Можу скинути матеріали, по яких готувалась, в особисті.
-
40 питань, 4 помилки
-
Не зимувала, але ми знімаємо будинок і на сайті написано, коли ми за своєю адресою можемо винести ялинку(не знаю ще як на практиці). Але можливо знайдете інформацію для себе ottawa.ca/en/garbage-and-recycling
-
Громадо, таке питання ..є тут ті хто вже зимував в Канаді?) мене турбує питання про утилізацію ялинок)) я була впевнена шо ми просто винесемо нашу ялинку коли захочемо на смітник і все, а тут побачила відео нашої дівчини, яка каже шо тут їх збирає спец машина в якісь певні дні, якщо завтикав то везеш сам у спец пункт і здаєш за гроші..це правда?🤪
-
Головне вірте в себе 💪 Якщо маєте досвід в Україні, чи інших країнах, то все вийде. У мене був хороший інструктор в Україні , вчив на результат. І розумію, що Ви не хочете платити гроші не українцям, але мій досвід здачі з Ігорем позитивний. Чоловік не здав з поляком(вибачте я забула, як його звати), годину попрактикуватися з Ігорем і здав на G2.
-
А ще наче можна було в той же день, коли не здали на G, одразу піти здавати на G2. В мене чоловік також не здав на G. То записався на наступний день, то екзаменатор його запитав, чому він вчора не перездав
-
Чула просто таку інформацію, що якщо система пропускає, то можна. Але дійсно краще уточнити. Можливо є якісь зміни
-
Подивіться, чи пропускає система зареєструватись онлайн на G full, якщо пропускає, то можна здавати на нього(з плюсів дешевша страховка).
-
Не хочу розчаровувати, але там і «українка» написала , яка різниця. Щодо здачі прав: я здавала з Ігорем, він з раші, живе тут більше 20 років. На болотах був більше 10 років тому, в розмові не підтримав парашу. (сказав, що всім серцем ненавидить, що СРСР, що рашку). Розмовляли про Україну, його друзів з Вінницької області(я сама з Вінниці). Перечитала всі його пости і коменти в групах, не був помічений ні в одній дискусії , де б образив гідність українців і України
-
Спочатку здаєте G -2 , а потім впродовж 5 років !!! Наступний G full
-
(613) 808-1353 Октавиан