Ukrainian Ottawa
-
Добрий вечір! Відправляли Meest, але теж було дорого, відправляли ноутбук. Звісно ціна була не як квитки туди і назад
-
Шановні,дорогі українці! Хто мав нагоду, відправляти посилку в Україну? Підкажіть, будь ласка, як ви відправляли? ( про це в групах уже було, але не нахожу). Сьогодні хотів відправити через Канада пошта, але за ту ціну, що вони озвучили, можна самому злітати в Україну. Можливо хто користувався другими операторами, поділіться досвідом. Дякую.
-
1 bedroom ~$1,750, 2 bedrooms ~$2,000, 3 bedrooms ~$2,300
-
То такі середні ціни в Оттаві? А 2бедрум скільки коштують? Потрібно з весни
-
Огляд таунхауса в передмісті Оттави, Сіцвіллі, за $2,200 на місяць. 3 спальні кімнати та 3 ванни.
-
До Лери i OCCSC зi скрiну Нiка також можна, думаю, звернутися ))
-
Мені здаєтся, далі піде вже реклама міграційних консультантів і тд. Вся інформація є у відкритому доступі, не ведіться на спекуляції. До міграційних можна на консультацію сходити за 100 доларів, але давати по 5-6к долларів за кейс.. На ваш розсуд, якщо є куди гроші витрачати)
-
Пока нам бесплатно как друзьям и ближайшим родственникам мужа то можно и так сделать)☺️
-
Подивиться в історії чату, писали про це, от знайшов
-
У Оттаві зараз безкоштовним готелем займаються волонтери з CUIAS. Напишіть їм сюди [email protected]. Звернiть увагу, що, якщо запросите готель у Торонто чи Монреалi по приїзду, вам не нададуть його у Оттавi
-
Как есть, имею доверие к этому источнику, так как это прямая работа с мигрантами. Поэтому как прилетим то только обратимся туда где есть миграционные сотрудники в помощи легализации и получения пр) Я сказала, а уж ересь или нет то время покажет 😌
-
Чесно кажучі, не знаю де ваш друг працює, але ця інформація не відповідає дійсності. Жодних оновлень щодо cuaet після березня офіційно не надходило від влади. Все інше - це спекуляції. Щодо Великобританії та США взагалі смішно, до чого Канадські візи до них? В мене наприклад є тимчасове резиденство в Великобританії до 2026 року, але це ніяк не впливало на видачу мені візи в Канаду.
-
Нет, не это имею ввиду. Наш друг уже 7 лет в Канаде, работает в миграционной службе по делам эмигрантов. Сказал что после 31го марта если не въезжаете в Канаду в течении 6 месяцев, то виза аннулируется и в будущем приезд в страны к которым сдаются эта биометрия попасть невозможно. Сделать туристические визы- невозможно. Так как вы не использовали эту визу, то значит вы не достойны других по сути. Такие правила у них. То есть если ты не уверен что приедешь в Канаду в течении 6 месяцев после 31го марта то обязан обратиться в визовый центр чтобы ее закрыли. Иначе так сказать больше никогда не попасть в Канаду, Великобританию, США, Австралию и ещё куда то 5я страна.
-
Не зрозумів щодо “Депортації”, наявність візи в Канаду не призводить до депортації в Європі, наприклад. Якщо ви маєте на увазі тимчасовий захист в Європі, то його можна втратити тільки у випадку, якщо виїхати із країни де знаходитесь з статусом без підстав на термін більше, ніж місяць (в кожній країні по різному). Щодо ситуації з Чехією, коли наприклад при оформленні канадської кажуть що це загрожує втратою захисту, це поодинокі випадки саме в Чехії. Ніхто вас з Польщі, наприклад, при наявності Канадської візи не депортує)
-
Тогда это максимально тупо😬😬😬503тыс виз выдали.вьехалр около 145 тыс в Канаду. Кто то покинул страну. Считай все более 50% сделали визу на авось и сидят.не зная что через пол года после 31го если не въедут то будет 'депортация' из этих стран на которые сдаются эти отпечатки 😬😬😬