Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 63.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Вітаю! Хто знає, як і де можно вивчитись на масажиста, щоб мати потім диплом, для того щоб вподальшому влаштуватись на роботу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Подскажите где вы готовитесь к celpip? Курсы, учителя, школы онлайн. Интересует именно подготовка к экзамену
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Дякую. Просто вчитель англійської в мене є і рік життя і робота в універі в Нідерландах і робота в Канаді для життя навчають, але здача іспиту це не знання мови, це саме здача іспиту)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Якщо ви з самого початку, то рекомендую зайти на Preply і там у пошуку відфільтрувати вчителів саме по підготовці celpip а потім подивитись їх відгуки та welcome відео і забронювати зустріч. По бюджету теж ви самі обираєте, але розраховуйте десь на 20-30 дол/заняття. Якщо дешевше це вам повезе якщо буде достойний варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Та я ж не пишу нічого про гроші) я хочу здати екзамен) ненавиджу екзамени через час…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    А, вбила в пошуку щоб був celpip і видало)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Я про це і пишу. Є вчителя англійської мови, а є саме вчителя які виключно готують до екзаменів IELTS та CELPIP і в них є чітка програма як це зробити. Підводні камені та стратегії і методи як кожен окремий етап екзамену складати вам розкажуть, ці люди знають всі нюанси і хитрощі, тобто є варіант вам самої з цим розбиратись, або за гроші купувати досвід у таких майстрів. Просто за дешево, якщо вчитель реально шарить, він не буде вчити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Підготувався сам по їх офіційному ютуб каналу + 4 пробних білети (2 безкоштовних і 2 купив). Здав на 11-12, не знаю чи підійде це для всіх, але якщо у вас англійська десь на рівні CLB 7, то вважаю, що це - ідеальне місце, де можна почути саме про особливості здачі від безпосередньо екзаменаторів CELPIP, особливо speaking та writing.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    В Алгонкін коледжі здається є програми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    О, в них є канал? Дякую, теж подивлюся. А я не знаю який в мене рівень, але якось працюю ж, інтервʼю проходила, держроботу отримала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Mykhailiuk
    wrote on last edited by
    Чи це правда, що CELPIP легший за IELTS?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Здавав обидва. CELPIP здався набагато легшим. Але якщо вже багато часу приділили підготовці до IELTS, то можливо варто здавати його. Якщо тільки плануєте готуватись, то я б рекомендував CELPIP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Мені в Україні взяли таку довідку. Але не довелось її тут використовувати. Проте можливо такий тип довідок також дієвий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Маю контакти хорошого майстра по авто, робить огляд машини перед покупкою, розповість все по машині. Можливо комусь потрібно, пишіть поділюся номером.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6683773060T Offline
    t6683773060T Offline
    Дмитро Федун
    wrote on last edited by
    Будь ласка,не видаляйте оголошення. 🙏 Від всієї сім'ї просимо,допоможіть. Якщо потрібні ще документи,ми вишлемо. Дай Бог нікому не опинитися в такій ситуації. 🙏Я прошу, поставитися до цього серйозно.🙏🙏🙏 Дай Боже здоров'я кожній людині!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6683773060T Offline
    t6683773060T Offline
    Дмитро Федун
    wrote on last edited by
    Доброго дня, благаю,зверніть увагу!!! У моєї мами знайшли РАК  ( злоякісна меланома). У неї було 2-і операції з видалення лімфовузлів під пахвою (правою). 1-а операція була в Кривому Розі в онкодиспансері, але як потім виявилося не до кінця всі вирізали, і ми вирішили поїхати до Кропивницького в онко, і нам сказали що є новоутворення, стали перевірятися, сказали буде операція, 2-а операція вирізали всі лімфовузли. Пройшло все успішно! І сказали буде лікування хімія та імунотерапія.  І ось 1 вересня мама їздила до Кропивницького в онко і лікар сказав, що буде тільки імунотерапія,але на жаль імунотерапія не безкоштовна, препарат який моїй мамі потрібен ( Кітруда )  коштує так дорого, що нам самим не підсилу.Я вимушена попросити у вас допомоги друзі! Хто скільки зможе, будь-яка сума допоможе врятувати життя,адже кожні 50,100...грн це вже крок до одужання. Ціна питання 80000 грн. Це 2000 євро. За один флакон! Купити можна в Україні,  є в доступі в аптеках,але ціна велика. 🙏🙏🙏Будь ласка, не будьте байдужі,допоможіть,це крик душі!!! Мама-найдорожча,найрідніша,найцінніша людина у нашому житті.Немає у світі людини, ближчої і ріднішої, аніж Мама!  Кожна людина хоче,довголіття та здоров‘я своєї матусі,бо ніхто не замінить її,а  ми завжди залишаємося дітьми для неї. 5167803288155513 Донька ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім хто допоміг та допомагає в цей не легкий для нас час. Добро завжди вертається добром ♥. Дай Боже здоров'я всім,і щоб ніхто не знав такої біди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6683773060T Offline
    t6683773060T Offline
    Дмитро Федун
    wrote on last edited by
    Доброго дня, звертаюсь до всіх небайдужих людей! У моєї мами знайшли РАК  ( злоякісна меланома). У неї було 2-і операції з видалення лімфовузлів під пахвою (правою). 1-а операція була в Кривому Розі в онкодиспансері, але як потім виявилося не до кінця всі вирізали, і ми вирішили поїхати до Кропивницького в онко, і нам сказали що є новоутворення, стали перевірятися, сказали буде операція, 2-а операція вирізали всі лімфовузли. Пройшло все успішно! І сказали буде лікування хімія та імунотерапія.  І ось 1 вересня мама їздила до Кропивницького в онко і лікар сказав, що буде тільки імунотерапія,але на жаль імунотерапія не безкоштовна, препарат який моїй мамі потрібен ( Кітруда )  коштує так дорого, що нам самим не підсилу.Я вимушена попросити у вас допомоги друзі! Хто скільки зможе, будь-яка сума допоможе врятувати життя,адже кожні 50,100...грн це вже крок до одужання. Ціна питання 80000 грн. Це 2000 євро. За один флакон! Купити можна в Україні,  є в доступі в аптеках,але ціна велика. 🙏🙏🙏Будь ласка, не будьте байдужі,допоможіть,це крик душі!!! Мама-найдорожча,найрідніша,найцінніша людина у нашому житті.Немає у світі людини, ближчої і ріднішої, аніж Мама! ♥ Кожна людина хоче,довголіття та здоров‘я своєї матусі,бо ніхто не замінить її,а  ми завжди залишаємося дітьми для неї. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім хто допоміг та допомагає в цей не легкий для нас час. Добро завжди вертається добром ♥. Дай Боже здоров'я всім,і щоб ніхто не знав такої біди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Умовно, коли ми обговорюємо вартість страхування, то кожен все ж повинен вирішувати для себе, бо якщо купити щось ультрадешеве у маленької, нікому не відомої страхової компанії, то в результаті може так статись, що ви майже не від чого і не захищені окрім найбільш серйозних випадків з суттєвою шкодою здоровю людей. Тому коли страхуєшся, треба чітко усвідомлювати, навіщо ти це робищ і що в результаті отримаєш. Як завжди, ні найдешевший, ні найдорожчий варіант, скоріше за все не є найкращими опціями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Під час кредиту вимоги мого кредитора були щоб deductible був не вище 1000 долл.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    deductible можна звести до 100-300 долл.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags